#0002 essentials

2014-11-05

Chorobne a opäť melancholicky sedím za počítačom. Celý deň som preležala v posteli, kde som konečne dočítala knihu (snáď sa mi podarí dokopať k mini recenziam na určité metaforické deje zviazané dokopy či zrežírované na plátne v najbližšej budúcnosti). Hlas odišiel, no myseľ stále funguje a tak som časom spojila opäť smeti, čo som našla na mojich poličkách a vzniklo niečo sviežo jesenné (uvažujem, či už takéto slovné spojenie bolo použité v dejinách ľudstva). Čiapka z mužského oddelenia, kniha z antikvariátu, obľúbený čaj, šošovky potrebné pre normálny vzhľad, sluchátka pre moje audioknihy, papieriky na poznámky, reflexný prvok, aby som zažiarila aj v noci a zvýrazňovače pre štúdium lenivca. Všetky moje dni vyzerajú podobne. Snáď nebudem mať preležaniny, idem trochu potrápiť mozog a napísať tie recenzie.

hat: gate / headphones: philips / t-shirt: gate

9 komentárov:

  1. Ta čapka je skvělá, mně skoro žádné nesluší, takže mám jen jednu s pandou :D a knížky z antikvariátu jsou nejlepší! :)

    Lucieswlife

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám rada takéto tvoje články :D Pofotené úplne random veci, ale spolu to vyzerá veľmi dobre :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tá čiapka je úplne úžasná, to fakt je z mužského oddelenia? Ah jaj. Stále som tvrdila, že chalani majú niekedy oveľa lepší výber čo sa týka oblečenia.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja sa stále sťažujem, že chlapi majú lepší výber a keby som bola na ich mieste, všetko vykúpim a budem vyzerať úžasne. No oni sú niekedy nepoučiteľný a stále kupujú blbosti. Tú čiapku som si kúpila za 98 centov, pretože nikto z mojich mužských kamarátov ju nechcel. Kam tento svet speje!

      Odstrániť
  4. Možná, že jsou to random věci, ale vypadá to dobře :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ta ciapka sa mi neskutocne paci!


    Pozyvam na 5 rocnu giveaway o kozmetiku Bioderma, stylove hodinky a poukaz na 50€! Tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/11/mega-naj-naj-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE