#0003 outfit

2014-11-10

t-shirt: takko / shirt: gate / cardigan: takko

Je určite všimnuteľné, že milujem vrstvenie. Toto obdobie teplo-zimy je ideálne na takéto akcie, takže sa v tom určite vyšantím. Tričko s véčkovým výstrihom zahalené čiernou temnotou je zároveň prebité anjelsky bielou košeľou bez goliera, ktorú opäť tlmí prúžkovaný cardigan a na to sa hodí moja milovaná džínsová bunda, na ktorú nedám dopustiť v krásnom počasí. Tento cardigan spolu so spodným prádlom sú moje new in kusy, znova veľmi pohodlné a za pár eur, tak prečo nie, jeseň je v plnom prúde.

Aj môj program je v poslednej dobe v plnom prúde. Chcem si užívať vôňu a pocit jesene, ale po chorobe sa cítim mizerne a na mňa sa všetko sype. Škola, či moje záujmy vrátane blogu. K tomu ten ošiaľ v mojej hlave, ktorý je bohužiaľ vrodený a ja s ním nemôžem nič urobiť. Dokonca som začala písať do novín ako dobrovoľníčka a moje nápady jednoducho vyprchali. Nikoho moje výlevy nebudú zaujímať a ja sa každým dňom budem snažiť zlepiť niečo dokopy, niečo zmysluplné. Snáď.

8 komentárov:

  1. Smiem sa spýtať, odkiaľ máš tú džínsovú bundu? Teda ak si spomínaš :D Lebo nejakú takú peknú a pohodlnú zháňam :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bohužiaľ je to mamkina bunda a ona ju kúpila už strašne dávno;)

      Odstrániť
  2. No taky nejraději vrstvim ! Ale základ je dobrý padnoucí svetr a nějaká ta blízká pod nej ! Ale jinak ty věci které jsi tu vybrala tak k sobě perfektně ladí !

    OdpovedaťOdstrániť
  3. pekne nafotene :)

    Pozyvam na 5 rocnu giveaway o Bioderma balicek, stylove hodinky a 50€ voucher na nakup! Tu:http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/11/mega-naj-naj-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc se mi libi cardigan a kosile :). Jinak taky musim pochvali, jak je to nafocene a moc se mi libi titulek clanku.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ách jo, jak já tak moc miluju ty tovje fotky :)! A podzim si užívej, školu doženš, nebo ona tebe, to se nějak srovná :).

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja už asi rok a dačo snívam po peknej riflovej bunde, ale miesto nej si stále kúpim niečo iné, čo ma dosť štve. Inak je super, že si začala písať do novín, pretože písanie ti ide a rozhodne to nebude nikoho nudiť, práve naopak!

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE