paradise

2014-12-04

Opäť som tu s niečím starým, pretože mi štrajkuje photoshop ako som spomínala v minulom článku a tieto dni plné písomiek mi k tomu nejak nepomáhajú. Na Vianoce by som mala dostať od brata jeho starý notebook, takže tu nabehnem celá svieža, pretože konečne budem môcť otvoriť photoshop a konečne mi všetko pôjde rýchlejšie, mal by sa tu cez prázdniny objaviť aj nový design a nové články, no bohužiaľ teraz to nie je možné. Všetci učitelia sa nám snažili napchať písomky ešte pred prázdniny a preto to vyzerá tak chaoticky, musím dokončiť projekt a taktiež napísať sloh alebo čo to je. 

K článku by som povedala asi toľko, nekreslila som to ja, bol to darček pre mňa, ktorý si veľmi cením a má čestné miesto na mojej nástenke. Ohromne sa mi páči, a som na to pyšná, aj keď to nie je moje dielo. No nie je to nádherné? (Celý výtvor je na A3, nesfotila som ho v celku, ale iba časti, aby to ľudia nekopírovali, pretože toto je čisto výmysel z hlavy, nie prekreslenie niečoho už vytvoreného).


[update 04/12] zo španielskej olympiády som skončila druhá, takže nepostupujem, ale aspoň som dostala najviac bodov za ústnu časť a sloh; nová kniha je v progrese 76%; neviem sa dočkať piatku, pretože som pozvaná do novej šachovej kaviarne, kde sa dajú hrať spoločenské hry a piť sypané či čerstvé čaje; bez svetrov ani na krok; lenivosť prevláda nad rozumom; prvý krát v živote som dostala z fyziky sto percent z testu a sto percent s písomnej časti, som na seba pyšná; už chcem, aby začali prázdniny, a ja by som si konečne mohla oddýchnuť.

7 komentárov:

  1. No pozrime sa. Nie len, že úžasne píšeš, úžasne fotíš a máš úžasný štýl obliekania a hudby, ešte aj úplne dokonale kreslíš! Dievča, ja ti strašne závidím!
    Ja by som sa veľmi veľmi chcela učiť po španielsky, pre mňa je to jeden krásny jazyk a ja ti gratulujem k umiestneniu, pretože aj druhé miesto je podľa mňa skvelé :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bohužiaľ, nie je to moje dielo a kresliť neviem, ale ďakujem, že si o mne myslíš toľko skvelých vecí ♥

      Odstrániť
  2. Huh, ver mi, že je určite lepšie napísať všetky tie písomky teraz. I ja sa sťažujem, ale pri predstave, že hneď po nástupe do školy v januári, by sme mali to všetko písať, radšej sa budem učiť teraz, keď som v tom taká "zabehnutá" :D Ale neviem sa dočkať prázdnin a konečne toho pokoja.
    Chcela by som vidieť celý ten obrázok, lebo vyzerá úžasne :)
    Gratulujem k umiestneniu na olympiáde a tiež k výsledkom z fyziky, máš môj obdiv :3

    dreamingtrouble.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. wou aké krásne. ale podľa toho, čo píšeš, nemám pocit, že by si bola lenivá :D práve naopak :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Gratuluji k umístění, i druhé místo je skvělé :) Ten obrázek je opravdu krásný, autor má talent :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja sa už teraz topím v poznámkach a knihách kvôli tým predvianočným písomkám. Obrázky sú veľmi pekné, najviac ten druhý :3

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Wow! You have amazing talent, girl, and great fashion sense, too, as I could see in your other blogpost. Lovely blog here btw! Would you like to follow each other on GFC? Please let me know on my blog so I can follow back. Thank you.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE