JOURNALISM I.

2015-01-14

Moje pocity a dojmy z posledných dní sú viac-menej pesimistické, ale objavilo sa tam aj pár svetlých momentov, ktoré možno stoja za zdieľanie + pár čudných záležitostí, bez ktorých by som asi nedokázala existovať:

  • zistila som, že anime je svojim spôsobom vždy zvrátené, čo ma trochu fascinuje, ale nie na toľko, aby som tým žila pravidelne
  • všetko, čo sa od začiatku tohto týždňa som pokazila, už sa neviem dočkať jeho konca
  • začalo sa otepľovať, všetko sa roztopilo a ja som ani nestihla vytiahnuť zimušné veci
  • pravidelne rozsypávam cukor pri cukrení čaju
  • dopila som všetky zelené čaje, čo som mala doma a už mi neskutočne chýbajú
  • konečne som začala cvičiť, aby som spevnila telo a upokojila myseľ (jednoducho drepy + jóga)
  • začala som si viesť zápisník, kde píšem svoje pocity a uskutočňujem sny (ak to bude v najbližšej dobe vyzerať k svetu tak budú aj fotky)
  • nechce sa mi obťažovať tým, žeby som niečo jedla (asi som presný opak všetkých žien na zemi)
  • dosiahla som nedosiahnuteľné na dnešnej hodine telesnej výchovy (hodné za zmienku)
  • čítať hlúpe rozhodnutia v knihe je čím ďalej tým ťažšie
  • už chcem byť v maturitnom ročníku, aby som sa nemusela obťažovať predmetmi akými sú matematika, chémia či fyzika
  • cítim sa neschopná a to nielen v škole, ale aj v živote
  • v poslednej dobe sa veľmi zaujímam o design môjho budúceho vymysleného bytu, ktorý snáď bude zrealizovaný
  • stiahla som si skvelý kalendár do mobilu, kde sú už natrepané všetky udalosti januára
  • chystám sa na februárový školský ples (čierne šaty to istia)
  • veľmi ma bolia nohy, a skúste hádať prečo
  • dnes mám po prázdninách prvú hodinu cambridgu, konečne
  • som čím ďalej tým viac nadšená z toho, že konečne vlastním notebook (ešte stále vás s tým budem otravovať)
  • sťahovanie ostošesť z dokonalého youtube channelu (už sa teším na počúvanie)
  • som veľmi vďačná za to, že ma podporujete a píšete mi samé pozitívne komentáre, mám vás rada


10 komentárov:

  1. veľmi dobre sa to čítalo! :) ja som v maturitnom ročniku a chcem to mať už za seou alebo sa vratiť späť! :) dufam, že si užiješ ples

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja si čaj do cukru nedávam. Kedysi mi len sám o sebe pripadal čudný a s cukrom bol aspoň sladší, ale ako strašia som objavila krásu v tej chuti a zistila, že žiaden cukor nepotrebujem. A už sa k cukru ani nikdy vrátiť nechcem.
    Ugh, stále si hovorím, že začnem cvičiť jógu, ale neviem si na ňu nájsť čas. Snažím sa cvičiť každý deň, ale zväčša to u mňa vyzerá tak, že pribehnem domov, zhodím veci, bežím do obývačky, kde zapnem televíziu, pretože pri pozeraní klipov a pri hudbe sa mi cvičí najlepšie. Nemám čas pozrieť si nejaké konkrétne videá s cvikmi. Ale len čo budem mať čas, pustím sa i do jógy.
    Ja na jednu stranu chcem, ale i nechcem byť o ročník vyššie. Hodiť biológiu či fyziku do koša by bol viac než len uspokojivý pocit a už sa neviem dočkať toho, kedy tieto predmety vo svojom rozvrhu neuvidím, ale zase si ešte nie som stopercentne istá, čo chcem robiť v budúcnosti, kam chcem ísť na školu a čo chcem študovať. Takže sa snažím natrepať do hlavy obehovú sústavu a tepelné žiarenie, zatiaľ čo si užívam posledné týždne, kedy si nemusím zaťažovať hlavu premýšľaním o tom, čo bude.
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zelené čaje taky zbožňuju a na jógu bych hrozne chtěla začít chodit. Doma se sama nepremluvim začít cvičit nejak pravidelně :)
    www.sarkazelena.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Rozsypaný cukr! Jestli ona to neni náhodou nějaká revoluce toho cukru, protože v poslední době ani já nejsem schopná ten cukr udržet tam kde chci. :(
    Jinak to víš, že my tě taky rádi! (Tady je vidět jakej sem hrdina a musim se schovávat za názory ostatních, ok ne, udělám změnu- Taky tě mám ráda!) :D
    P.S. Budem asi obě divné, protože s tim jídlem to mám už od léta a je to peklo. Nevím jestli je to víc tím, že jsem líná se jíst najíst nebo že zapomenu a nebo že fakt nemam hlad...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. no celkom zaujímavé zistenia ... chut na jedlo nemám ani ja (len neviem ci na neho nemám chuť alebo cas :D) azo zeleného čaju samineviem prečo robí zle ale zato čierny môžem aj v noci :D ... fajn článok :)

    dovoľ mi pozvať ťa na Giveaway na mojom blogu:
    http://byfoxygreen.blogspot.sk/2015/01/buy-or-win-1-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jsi asi první člověk, od kterého slyším (nebo teda čtu -,-) že se těší do maturitního ročníku:D A ples si určitě užij:) Já letos na žádný nejdu... Nebo vlastně jdu ale budu chystat raut a ostatní jídlo:D:X

    DaydreamerNatty

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja si ani neviem predstaviť aké to bude, keď budem v maturitnom ročníku, pretože predsa len som len prváčka a chodím na 5 ročnú školu, teda maturujem dvakrát, čo ma pripraví o všetky moje existujúce nervy, takže sa vôbec ale vôbec neteším. Skôr mám strach z toho, že je to ešte ďaleko. Síce už iba pol rok a sú prázdniny. A ja budem druháčka. Druháčka na strednej, Znie to veľmi čudne.
    Tiež som sa začala venovať joge a je to proste životabudič to je jasné. Pomaly začína byť pre mňa niečo ako čaj. Teda závislosť úplná.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. I fall in love. Absolutně!
    Jakmile jsem klikla na odkaz tvého blogu, jakmile jsem přečetla předchozí článek a brouzdala tvým tumblrem, který má skvělou pointu, tak jsem si uvědomila, že jsi za dnešek (můj první blogující den) jediný blog, který mě opravdu oslnil. Vším. Černá barva součástí tvého života, tvoje myšlenky. Působíš na mě strašně povědomě, asi tím, že toho budeme mít hodně společného, i přestože jsme obě jiné.
    Tvoje "blogy" jsem znala už z dob, kdy jsem si pobývala na blogu stayweird a pyšnila se svými skvělými čtenáři. A bude mi ctí být tvou čtenářkou. Číst si tvoje nálady, občas se necítit tak sama.
    Určitě nejsi neschopná, jen není tvůj čas k tomu, abys byla použitelná. Stejně jako já se brouzdáš v problémech celého týdne a je fajn, že si ještě stíháš uvědomovat věci jako rozsypaný cukr. Číst všechny ty random fakty z tvého života mě přimělo zamyslet se, jak jsem na tom sama a hlavně poslední věta mi učarovala úsměv, protože už dávno před tím jsem věděla, že ti prostě krásný komentář taky napíšu. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Užasné čtení, našla jsem asi jeden z mých oblíbených blogů, moc děkuju za tak skvělé články!! :)

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE