WINTER ESSENTIALS: FEATHER

2015-01-17

Hlboko zasiahnutá poslednými udalosťami, sedím a premýšľam, čo ďalej. Prišiel víkend a za tento týždeň sa toho udialo až príliš veľa. Až príliš veľa zlého, počujem ten smiech, čo ma sprevádza aj v snoch a desí ma to. Konečne nastane odpočinok a radosť, aj keď iba na pár hodín, pretože aj tak mám plný program a neviem, kedy to chcem všetko stihnúť. Preto som pripravila ďalšie winter essentials v podobe šatky, ktorá mi svojim spôsobom pripomína búrku. Je jednoduchá, ale zároveň so chaotickým vzorom. Skombinovala som ju s obyčajnými doplnkami - mojim obľúbeným náhrdelníkom a kabelkou. Veď trochu elegancie nezaškodí. 
necklace: gate | purse: kik | handbag: terranova

6 komentárov:

  1. Ten náhrdelník je krásny, vyzerá, akoby bol ručne čipkovaný alebo paličkovaný.
    Ja som celý dnešok strávila viac-menej pri notebooku, snažiac sa dať dokopy polročnú prácu z informatiky a prezentáciu z geografie. A je štvrť na jedenásť a chcem si ešte sadnúť za stôl a pustiť sa minimálne do počítania príkladov z matematiky. Zajtra budem pokračovať - zoznam vecí, ktoré musím ešte spraviť, je dlhý. Tento víkend akoby ani nebol víkendom :D
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten náhrdelník som ti už myslím raz alebo dvakrát pochválila, ale musím to spraviť znovu, pretože je naozaj dokonalý. Ja som sa ešte do ničoho nepustila, ale úprimne, vôbec sa mi ani nechce do niečoho vôbec púšťať. Všetko ma v poslednom čase irituje..

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne vecičky. Ten náhrdelník je dokonalý

    http://maddestfashion.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE