COZY FRIEND

2015-03-03

Dnes znova taký oddychový článok v podobe "new in". Prázdniny mi skončili, myslela som si, že toho veľa stihnem, ale ako si môžete všimnúť nestalo sa tak. Opäť som sa na všetko vykašľala a vylihovala som si kade-tade. Ešteže sa mamka o mňa stará a kúpila mi takýto krásny teplý sveter. Už sa neviem dočkať, kedy ho vezmem na seba, aj keď v takomto teplom počasí to veľmi nemá význam. Koncom týždňa by som rada pridala ďalšiu časť journalismu, aby som sa trochu mohla vypísať z problémov a bolestí hlavy.
sweater: gate

12 komentárov:

  1. Wow, tak ten je úžasný! Přesně takový by se mi taky hodil :)
    http://everythin-kate.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ach jej..no tenhle vypadá ale famózně!!! Líbil by se mi..v nějaké mega oversized velikosti..chumlal bych se v něm u televize nebo knížky =D
    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  3. to já prázdniny teprve mít budu, doufám, že stihnu všechno co mám naplánované
    btw.pekný svetr <3

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Keby sme sa teraz rýchlo presťahovali do Bratislavy, myslíš, že by sme mohli mať ešte prázdniny? :D
    Svetre vládnu svetu :) Ale je krásny a aj keby sa postupne už iba otepľovalo (za čo by som ja osobne bola len a len rada), určite ho dosť vynosíš :)
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To je opravdu nádherný cozy friend :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Juj, ten je krásny, musí byť aj naozaj príjemný :) uži si jeho nosenie, tvoja mamina je určite poklad :) inak, ty si mala na blog.cz blog dreaming, však ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja mám momentálne prázdniny, ale všetko to tak rýchlo ide. Zajtra je už štvrtok a ja som si ich nejak extra nestihla ani užiť.
    Pekný sveter!

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE