PEPPERMINT LEAVES

2015-04-13

V poslednej dobe som závislá na chodení do Tesca a na ich kolekcii finest, ktorá je síce za väčší peniaz, ale úprimne? - stojí to za to! Už ste mali možnosť vidieť niečo podobné v tomto článku, ale tentoraz som to pre vás aj otestovala. Totiž v našom Tescu je jeden taký malý regálik, kde sú všetky možné odvetvia potravín s touto značkou. Vždy sa pri ňom zastavím a sledujem, čo je tam nové, čo by som mohla ochutnať. Keď som tam minule zbadala čaje, skoro som ich ukradla (ale s dobrým úmyslom). Nachádzali sa tam štyri druhy - ovocný, kamilkový, zázvorový a mätový, ktorý som si nakoniec aj vzala. Výber bol jednoduchý - zbožňujem mätu a tento bol najlacnejší. Vzadu som si dokonca všimla nápis - obsahuje 100% mätových lístkov! Nikdy pred tým som nemala nijaký produkt, ktorý by obsahoval plný počet percent. Tieto produkty majú ešte ďalšie veľké plusy ako skvelý dizajn, všetko je recyklovateľné a všetky informácie sú presne dané na zadnom obale.

Ale teraz bližšie k tomuto konkrétnemu produktu. Okrem toho, že obsahuje 100% mätových lístkov, neskutočne nádherne vonia. Veď čo iné by sa dalo očakávať. Po otvorení som sa priam rozplynula a hneď som ho chcela vyskúšať. Ako si môžete aj na fotografiách všimnúť, trochu sa troší, ale to nie je žiadna veľká tragédia. Po zaliatí som počkala priemerné 2-3 minúty a nechala som ho v inom pohári (my doma radi využívame jeden sáčok viackrát). Po miernom vychladení som sa odvážila ho ochutnať a musím povedať, že bol úžasný. Samozrejme chutí inak ako tie ostatné mätové čaje, pretože je sto percent prírodný. Ja osobne som mala aj čaj originál z mäty. Síce sa to nedá porovnať, ale chuť ma prekvapila. Nie je to chémia (nenávidím, keď niečo zjem alebo vypijem a hneď viem vymenovať, koľko prvkov z periodickej tabuľky sa tam nachádza). Zatiaľ ma prekvapili všetky produkty tejto značky (ochutnala som ešte ďalšie 2 nápoje, o ktorých by som taktiež napísala). Takže v tomto budem pokračovať. Ostalo mi ešte 14 sáčkov a tak mám čo piť.

Páčia sa vám články takého typu? Chceli by ste ďalšie ochutnávky? Aký čaj máte najradšej?
Pre otázky a odkazy k článkom môžete využiť aj môj ask.fm, kde vždy rada odpovedám - ask.fm/feelikeunicorn

9 komentárov:

  1. Asi začnem chodiť do Tesca aj ja! :D Ako vidím majú tam samé dobré veci :)
    http://withgreywolf.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. iii skvelá recenzia! vyskúšam!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. vyzerá to dobre a tieto tesco produkty majú prenádherné obaly, ja vždy pokukujem po tých čokoládach, ale zatiaľ stále odolávam! :)
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja som vyskúšala zatiaľ čierny čaj, taký v čiernom obale a naozaj by som ti ho odporučila pokiaľ máš čierne čaje rada, pretože ten je dokonalý! taktiež zelený čaj, ktorý je v podobnom balení ako tento mätový a ten je tiež skvelý, síce je pre mňa trochu moc silný a tak vrecúško nemôžem veľmi dlho nechať v šálke. okrem toho si tiež myslím, že tá kolekcia je skvelá a rada by som vyskúšala aj tento čaj keďže mätu zbožňujem:))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Kolekce Finest je fakt skvělá..miluju jejich čokolády, mohou se rovnat s mnohem dražšími výrobky..navíc často bývají v akci, to se pak moje peněženka otřásá =D

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Okej, čo najskôr sa vyberiem do Tesca. Už som si to povedala pri čítaní článku, kde si spomínala čokolády, no toto spravilo definitívne rozhodnutie. Milujem čaje, akékoľvek, a to, že tento je mätový a ešte stopercentný, je len jedno obrovitánske plus :)
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. vyzerá to veeeľmi zaujímavo :D:D idem sa teda vybrať do tesca :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Čajík vyzerá pekne a veľmi chutne. :)

    www.everydaywithlola.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Hezký článek, i když mi trošku dělalo problém prolouskat se takovým malým písmem :D :)
    Mimochodem máš hezký blog, rozhodně jsem ho nenavštívila naposledy!! Byla bych moc ráda, kdybys i ty navštívila můj blog, případně se stala mojí čtenářkou :)
    Měj se hezky..:)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE