WALK AROUND: PINKISH SUNGLASSES

2015-04-11

Konečne sa slnko vrátilo späť a včerajších 18 stupňov nad nulou ma vytiahlo von nafotiť asi najviac sexy fotografie, ktoré v zbierke mám. Veď kto ešte nemá fotku s džúsom, nemôže fungovať ako správny bloger. Samozrejme je to len vtip, ale zámerom týchto fotografií bolo predstaviť moje nové slnečné okuliare (čo sa mi samozrejme nepodarilo), ktoré som dostala na narodeniny od brata (už minule som spomínala, že má štýl). Okrem okuliarí mi priniesol aj iné kúsky, ktoré uvidíte v ďalších článkov. Keďže je tu opäť jar, rozhodla som sa opäť ťahať fotoaparát so mnou všade, pretože sa svetlo rozplýva po celej krajine aj dlhší čas. Vrátila som sa taktiež na moje obľúbené miesto, ktorým je kaštieľ. V lete tam trávim väčšinu času a tak som tam opäť zavítala, pozrieť sa ako to vyzerá.

Ako môžete vidieť, ostala som verná sivej farbe, ktorá prevláda. Konečne som sa mohla vyzliecť a mať na sebe len tenký sveter. Takéto jednoduché kúsky sa vždy snažím niečím oživiť. Tentoraz som si vyhrnula rukávy a trochu ich poskladala, aby to bolo o čosi zaujímavejšie a mne sa to začalo neskutočne páčiť. Opäť jednoduchosť, jednotvárnosť, ale predsa len tie okuliare tomu dodali šmrnc. Priesvitný rám som chcela odjakživa a doplnené ružovými sklami vyzerajú úžasne. Príbeh s džúsom je kapitola sama o sebe, ale chutí božsky, aj keď sa tam nachádza len 1% kaktusovej figy.
t-shirt: gate | sweater: kik | sunglasses: tally weijl

11 komentárov:

  1. Ty bryle vyadaji skvele, taky si musim nejake poridit :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To počasí je fakt úžasné ale pro mě zároveň i celkem dost únavné. Každopádně fotky jsou dokonalé a s tím džusem je to teda bomba:D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Oh honey, ani si nevieš predstaviť, ako veľmi ti závidím, že vy dvaja si tak chodíte fotiť, že máš potom z čoho vyberať. Moje sestry sú rovnako ako ja všade rozlietané a keď mám voľno, tak ony dve zase nemôžu a pýtať sa mojich spolužiačok veľmi nechcem, majú dosť vecí na robenie a i tak mi to príde trápne ich tak niekam volať :D Takže hej, lebo už asi päť minút dookola zízam na ďalšiu zbierku úžasných fotiek, kde vyzeráš úplne perfektne.x
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nádherné fotky :) Ten svetřík se mi moc líbí.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Juj ty si rozkošná :) džúsik vyskúšam a sveter je top :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. pekne fotky, ten svetrik je super :)
    http://theraspberrylipstick.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ten džus patří k mým nejoblíbenějším..i když jak píšeš, obsah kaktusvé šťávy je ... no spíš asi není

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ten dzus mame zrovna doma :) a az na tu zelenou desivou barvu je moc dobrej :)

    Soutez o prednabitou kartu do HM za 1 000 Kc ;)
    http://rachel-roo.blogspot.cz/2015/04/velikonocni-soutez.html

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ten džús som teda ešte neochutnala, ale určite tak spravím, keďže hovoríš, že je dobrý. Tie okuliare vyzerajú naozaj skvele a veľmi sa hodia aj k tomu sivému svetru:)
    Tiež vám takto dosť závidím, že vy takto chodíte von, fotíte, vytvárate si spomienky pomocou fotiek, je to veľmi milé :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. mne sa veľmi páči ten tvoj svetrík!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Super fotky! Svetr je nádherný! A moc se mi líbí název Tvého blogu! ))

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE