WALK AROUND: STRIPES

2015-04-30

Nejak sa mi podarilo dokopať k tomu, aby som urobila ďalšie walk around. Viem, že ten kabát bude už možno trochu otravný, ale je môj obľúbený a počasie je tu niekedy tak nestabilné, chvíľu je horúco a potom zafúka a skoro odpadnem. Jedno príjemne letné popoludnia sme sa kultúrnejšie obliekli a vybrali sa prejsť po celom meste (zabijak). Keďže to mala byť prechádzka, vzala som si tie najpohodlnejšie topánky, ktoré doma mám - ukradla som ich mamke, takže netuším, kde sa dajú zohnať, ale sú z pravej kože a vždy mi poslúžili úžasne. Biela košeľa a prúžky sú mojou obľúbenou kombináciou a čo sa týka farieb, tak samozrejme čierna a biela. Okuliare som si vzala so zlatým detailom, aj keď zlato veľmi nenosím. Prekvapivo sú od môjho brata, už vážne neviem, čo by som na to mala povedať!

Pre otázky a odkazy k článkom môžete využiť aj môj ask.fm, kde vždy rada odpovedám - ask.fm/feelikeunicorn
HER | t-shirt: bershka | jeans: F&F | shirt: gate | coat: F&F
HIS | shirt: H&M | jeans: F&F | shoes: deichmann 

6 komentárov:

  1. Už sme sa dohodli so spolužiačkou, že najbližší voľný piatok (keďže po iné dni obe niečo máme) nasadneme na vlak a pôjdeme do Auparku do Košíc na nákupy tričiek. V Prešove máme jedno nákupné centrum, kde dokopy nič nie je :D Zbožňujem tieto tvoje články, je to akoby som sa prechádzala s vami, len ako taký stalker niekde za stromom :D, zbožňujem ten tvoj kabátik a tiež i košeľu - musím si nejakú podobnú tiež potom v Košiciach kúpiť :)
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kombinace toho tricka s bilou kosili vypada skvele, moc se mi takovy styl libi :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. vy ste neskutoční. to ako stále ladíte, je to krásne. rovnako ako aj fotky. tvoj kabát by som prijala v každej možnej kombinácii, pretože je dokonalý a tebe veľmi svedčí. tie okuliare som ti už chválila a chváliť aj budem, pretože hh sú jednoducho úžasné a tiež sa ti hodia. ja mám podobné, len horná časť je strieborná, teda to vyzerá, ako keby to boli dve rozdielne okuliare. sú trochu extravagantné, ale mne to na okuliaroch nevadí. mám rada, keď je zvyšok toho čo mám na sebe jednoduché a potom BUM okuliare, ktoré kričia "pozri na mňa, pozri na mňa" :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Oh super. Milujem takýto štýl!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Fotky sú krásne a tento jednoduchý štýl je skvelý. ja síce nedám dopustiť na farby, no takto sa mi to veľmi páči. ste obaja štýloví a úžasne k sebe ladíte. :))

    DominicaLand

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE