GINGER ALE

2015-05-07

Už dlhšie neboli žiadne fajnotky, tak sa to snažím nejako vykompenzovať. Znovu zbehlo množstvo času, ktoré nedokážem dostatočne vnímať a mrzí ma, že sa tomuto blogu nevenujem tak často ako by som chcela. Už ani nestíham chodiť na ostatné blogy a to ma mrzí ešte viac, ale snáď sa to v budúcnosti o čosi zlepší, lebo sa mi pomaly začínajú míňať predpripravené články.

Znova som zavítala do môjho obľúbeného regáliku v Tescu s názvom finest a objavila som tam štyri plechovky za pár centov, čo ma veľmi potešilo. Keď som po prečítaní obalu zistila, že obsahuje zázvor, nevedela som tomu odolať. Je to nealkoholický nápoj s príchuťou zázvoru, ktorý ma opäť rozkošný vzhľad a dizajn, cena bola skvelá (bohužiaľ som to kupovala už dsť dávno, takže pamät je mimo) a ešte k tomu všeko balenie bolo opäť z recyklovateľného materiálu. Na obale píše, kde všade sa to dá recyklovať a ktorá časť obalu. K tomu všetkému to bolo veľmi chutné a opäť som sa cítila skvelo, bez pocitu chémie v ústach. Okrem tejto plechovky som si kúpila aj iný nápoj, o ktorom vás môžem informovať nabudúce ak sa vôbec články takéhoto typu uchytia.

Páčia sa vám články takého typu? Chceli by ste ďalšie ochutnávky?
Pre otázky a odkazy k článkom môžete využiť aj môj ask.fm, kde vždy rada odpovedám - ask.fm/feelikeunicorn

5 komentárov:

  1. vyzerá to úžasne. ešte som nemala možnosť vyskúšať žiadny produkt finest, keďže som v tescu nebola naozaj dlho, ale láka ma to. už len kvôli všetkým tým obalom, vyzerá to krásne a chutiť to musí ešte lepšie. zázvor som dlho nemala vôbec rada, ale poslednú zimu mi pomohol dostať sa z nejedného prechladnutia, takže som si ho aj celkom obľúbila.:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ze série Finest mám nejradši čokolády..plechovky jsem u nás zatím neviděl, ale určitě vyzkouším =)

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Stále nechápem kde takéto skvelé vecičky dokážeš nájsť. Vždy keď prídem do Tesca, tak prehľadám každý regál no vôbec nič nenájdem :D
    http://withgreywolf.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja som to tam minule tuším videla, ale nepozrela som sa bližšie a netušila som, že je to zázvorový nápoj :O určite sa za tým pozriem. ja som takéto nápoje nijak nikdy nevyhľadávala, a už vôbec nie z plechovky, pretože sa vo väčšine nachádzajú samé škodlivé umeliny, ale toto si pozriem a možno aj kúpim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Do tesca tak často nechodím, ale keď som tam bola, tak som ako cvok chodila hore-dole a hľadala nejaký regálik, kde by mali tieto veci, ale omg, bola som taká sklamaná, keď som našla potom také dve poličky. A mali aj english breakfast tea, ale posledné balenie, ktoré bolo úplne zmasakrované a vyzeralo, ako keby ho niekto hodil na zem a niekoľkokrát po ňom pošľapal. Ale skúsim šťastie znova a čo najskôr tam zabehnem :D
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE