WALK AROUND: BLACK

2015-05-28

V poslednej dobe ma vážne baví fotiť walk around, aj keď mi to veľmi nejde, ale predsa len by bola škoda nezverejniť niečo, čo vytvorím počas týždňa. Tentoraz som zvolila čiernu ako základ, pretože som si všimla, že kupujem čím ďalej, tým viac čiernych kúskov. Stále obľubujem nosiť svoj čierny batoh, pretože je to tá najšikovnejšia a najpohodlnejšia vec na nosenie akú poznám. Ostatné kúsky ste už taktiež mali možnosť vidieť až na sveter (alebo ako to mám nazvať) bez gombíkov a s trojštvrťovým rukávom. Je príjemný na nosenie hlavne v jarnom období. Ostatné fotografie nemajú žiadny bližší význam, keďže som na väčšine vyzerala veľmi vtipne. Viac v celom článku.

t-shirt: takko | cardigan: kik | jeans: F&F | backpack: oriflame
Pre otázky a odkazy k článkom môžete využiť aj môj ask.fm, kde vždy rada odpovedám - ask.fm/feelikeunicorn
Bonusové fotografie sa nachádzajú na mojom instagrame - instagram.com/feelikeunicorn


9 komentárov:

  1. Já jsem taky hodně nakupovala černé kousky, ale teď se snažím obohatit svůj šatník alespoň o šedé:D. Jinak ty fotky jsou povedené! Náhodou ti 'walk around' celkem jde:). A outfit vypadá pohodlně, opravdu se mi líbí:).

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Och, fakt si nevieš predstaviť, ako veľmi ti závidím to, že môžeš len tak vybehnúť a fotiť outfity. Ja by som tiež veľmi chcela, lenže môj rozvrh je neskutočne plný, keď chodím domov, tak už zapadá slnko a cez víkendy fotím veci do iných článkov... Milujem tieto tvoje články, sú úžasné, opäť krásne fotky :)
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. #allblack na konci jara? To opravdu ne =/

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tie hodinky sú parádne :O

    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Fotky jsou opravdu úžsné. Miluju all black outfity :3

    http://marisnovotna.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Černá je vždy dobrá volba:) Kolikrát si při nakupování musím říct "Naty, černé barvy máš dost, vem si jinou" :D Jinak bych do vého šatníku nic jiného nedostala:)

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE