WALK AROUND: BURGUNDY

2015-06-28

Všimla som si, že summer essentials sa chytili rovnako dobre ako tie zimné, takže určite budem pokračovať v zverejňovaní ďalších podobných článkov ako bol ten predošlý. Keď už je tu to leto (aj keď trocha chladnejšie ako som očakávala), snažím sa nosiť aj nejaké výraznejšie farby napriek tomu, že moje obľúbené sú čierna, biela a sivá. Toto tričko vlastním už asi tri roky a až v posledných dňoch mu prichádzam na chuť vďaka strihu, ľahkosti a kombinovateľnosti tohto kúsku. Jeho textura je taktiež zaujímavá a na pohľad príjemná, takže som sa ho rozhodla trochu oprášiť, vziať si k nemu jednoduché rifle, pohodlné topánky a batoh, ktorý v týchto mesiacoch považujem za nevyhnuteľnosť. Dokonca som vyhrabala aj slnečné okuliare, ktoré k nemu farebne sedia a majú tvar, ktorý sa mi v poslednej dobe obzvlásť páči. Som rada, že aspoň na chvíľu zasvietilo slniečko, aby mali fotografie dobré osvetlenie. Škoda, že toho slnka je v poslednej dobe tak málo. Určite mi dajte vedieť aké farby vy vyťahujete kvôli letnému počasiu.
t-shirt: gate | jeans: F&F | backpack: oriflame
Pre otázky a odkazy k článkom môžete využiť aj môj ask.fm, kde vždy rada odpovedám - ask.fm/feelikeunicorn



14 komentárov:

  1. Ty brýle krásně ladí s tričkem, super jednoduchá kombinace :). Já se s létem snažím vytahovat žlutou nebo oranžovou, protože mi přijdou jako barvy přesně dělané pro léto, a současně taky modrou, ikdyž tu nosím pořád :).
    in another galaxy

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Teraz dosť často nosím ružovú ani sama neviem prečo :D Ale ináč milujem pastelové farby a na leto sú úžasné :) Veľmi sa mi páčia tvoje okuliare a k tomu tričku parádne sedia :))
    http://withgreywolf.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. pekný outfit ! :) v jednoduchosti je krása :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To tričko je super, takové střihy mám moc ráda :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Bordovú mám rada, je to tiež veľmi jednoduchá a - ako si spomínala - ľahko kombinovateľná farba, len u mňa viac vyvoláva jeseň a zimu, no tento tvoj outfit to pekne vyvracia - vyzeráš zase úžasne ♥ Len škoda, že toho slnka je tak málo (i keď vraj v utorok by už malo byť celkom pekne [teda súdiac podľa toho, že od seba nebývame až tak ďaleko a počasie máme viac-menej rovnaké :D])
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. To tričko je super, jednoduché a v jednoduchosti je krása:-) A moc se mi líbí ty brýle:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tie okuliare sú úplne super! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja som do vínovej farby veľmi zamilovaná <3 Je hneď druhý najobľúbenejšia po rúžovej <3

    Dijoun&Klaudi

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Super boty!

    http://curyinthecity.blogspot.fr/
    Fashion PARIS

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Krásný outfit moc ti to sluší :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Moc hezké tričko, tyhle basic trika mám děsně ráda, navíc v burgundy <3 :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. černou a bílou taky ráda nosím :). ale burgundy barva ti taky sluší, mam ji hrozně ráda :) hrozně se mi líbí ten detail, jak ti tričko ladí s brýlemi.

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE