NEW IN: BRATISLAVA HAUL

2015-07-14

Po dosť dlhej dobe môžem povedať, že som si nakúpila veľa vecí. Myslím, že naposledy moje nákupy vyzerali takto pred rokom, kedy som bola taktiež v Bratislave. Tentoraz som si spísala zoznam a mala som jasné ciele, čo si chcem kúpiť. Dopomohli mi k tomu aj obrovské zľavy až do sedemdesiat percent. Neváhala som ani chvíľu rozbehnúť sa po nákupných centrách po tak dlhej dobe. Prvý obchod, do ktorého som zavítala bola milovaná Bershka. Existenciu tohto obchodu som objavila presne pred rokom a odvtedy nemôžem ísť do nejakého centra bez toho, aby som nenavštívila tento obchod. Mali tam obrovské zľavy a ja som nutne potrebovala nejaké spodné diely outfitov. Ako prvé som zbadala jedny svetlé kraťasy s vysokým pásom. Totiž ja už doma nemám žiadne džínsové kraťasy, ktoré by mi boli dobré (nuž boky sa mi rozšírili od detských čias) a tak som nutne nejaké potrebovala. Najlepšie by bolo, keby boli s vysokým pásom, pretože také som nikdy nemala a aby mi z nich neliezol zadok! Tieto splnili všetky moje očakávania, z troch odtieňov som hneď siahla po tom najsvetlejšom, pretože taký v skrini nemám a s radosťou som si ich kúpila aj napriek tomu, že práve tieto v zľave neboli. Ďalším kúskom, po ktorom som siahla hneď ako som ich uvidela boli obrovské prúžkované nohavice, ktoré sú stokrát širšie ako ja, ale neskutočne vzdušné a pohodlné. V poslednej dobe som si chcela nejaké tieto dlhé nohavice zohnať, pretože sú veľmi pohodlné a opäť s vysokým pásom, čiže k nim môžem vziať aj nejaký ten crop top. Keď mám nohy spolu, vyzerá to ako maxi sukňa, čo je ďalší plus, pretože to je rovno dva v jednom. A tomuto pásikovanému vzoru som jednoducho nevedela odolať. Ja som celá na pásiky, ale vlastnila som doteraz len jeden kúsok a tak tieto nohavice boli jasnou voľbou. A keďže boli v zľave, neváhala som ani sekundu. Spodné diely do tretice doplnili tieto skinny nohavice, ktoré nemajú zapínanie, ale veľmi milé detaily na kapsách. Sú trochu s vyvýšeným pásom, obtiahnuté a kratšie ako ja, ale nejak mi to nevadí. Bola na nich päťdesiat percentná zľava, tak mi povedzte, kto by neodolal?
striped trousers: Bershka 9.99€ | high-waisted shorts: Bershka 17.99€ | skinny trousers: Bershka 6.49€

Keď som skončila v Bershke chcela som zavítať aj do trochu drahších obchodov, aby som zistila, aké zľavy majú tak a či to stojí za to. Prvýkrát v živote som bola v Mohite, ktoré poznám napríkld od Acupofstyle a musím povedať, že sa mi tam veľmi páčilo. Síce som si odtiaľ vzala len peňaženku, ale za úžasnú cenu a dosť priestrannú. Veľmi sa mi páči aj tá textúra, pretože to vyzerá dobre a je tam množstvo priestoru na kartičky a podobné vecičky, ktoré si ja do peňaženky dávam. Potom som sa nejako ocitla v Zare, kde som si ešte nikdy nič nekúpila kvôli cenám, ale uvedomila som si, že kvalita je naozaj dobrá a tak som sa nechala namotať na prúžkované tričko (áno, opäť pásiky), ktoré je s trojštvrťovým rukávom, hrubšie a z organickej bavlny. Aj napriek tomu, že ja si tričká za takéto ceny nekupujem, toto som si vzala už len kvôli tomu, že na tomto tričku naozaj cítiť kvalitu a asi si začnem kupovať menej kúskov, ale viac kvalitných, pretože to bolo vždy mojim snom - mať základy šatníka drahšie, ale o to kvalitnejšie. Posledný kúsok, ktorý sa týka vrchných dielov outfitov som kúpila v Terranove za úplne smiešnu cenu. Jednoduché sivé voľné tričko s vyššie postaveným výstrihom.
striped t-shirt: Zara 9.99€ | purse: Mohito 4.99€ | sleeveless t-shirt: Terranova 1.99€
Ďalšie kúsky pochádzajú taktiež z obchodov, z ktorých som chcela vždy vlastniť nejaký kúsok. H&Mko bolo vždy pre mňa jeden z najlepších obchodov, ktoré majú skvelé veci za celkom dobré ceny, ale nikdy by som si odtiaľ nekúpila kúsok v plnej cene a všetky, ktoré boli v zľave mi jednoducho nesedeli a tak som si povedala dosť. Našla som jednoduché šaty, ktoré mi perfektne sedeli a mali úžasnú cenu aj napriek tomu, že neboli v zľave. Trochu ma mrzí, že nemali moje číslo v sivej farbe, keďže toto sú už tretie čierne šaty, ktoré mám, ale jednoducho tak perfektne mi sedeli, že som ich musela mať. Z H&Mka som si vzala aj minimalistický náhrdelník v striebornej farbe, do ktorého som sa zamilovala. Trochu ma mrzí, že som si ho nevzala aj v zlatom prevedení a možno to v budúcnosti napravím. Posledným obchodom, do ktorého som vošla bolo Mango. Mali tak obrovské zľavy a úprimne, mojím snom bolo vlastniť kabelku z Manga. Keď som prišla do obchodu a zistila som, že na všetky kabelky majú päťdesiatpercentnú zľavu skoro som odpadla. Jednu som rozhodne musela mať a vzala so si túto čiernu, pretože vždy som chcela mať veľkú čiernu kabelku. Tieto kúsky som dokonca našla na eshopoch, takže si ich môžete pozrieť lepšie. 

Samozrejme moja návšteva v Bratislave nebola len o nákupoch. O mojich ďalších zážitkoch z Bratislavy sa dozviete v mojom ďalšom článku, ktorý bude prednastavený, pretože v stredu odchádzam do Grécka a strávim tak dobrých desať dní s mojou rodinou. Cez moju neprítomnosť prednastavím asi dve články, aby tu nejaká aktivita bola, no zas mi bude ľúto, že nebudem môcť reagovať na vaše komentáre, otázky a nebudem môcť obiehať blogy. Snáď vám to nebude vadiť a nejako to bezo mňa vydržíte.
Grécko
15.7. 2015 - 26.7.2015

23 komentárov:

  1. Nádherné věci, já byla nakupovat včera, dnes to asi nefotím a hodím také na blog:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Po tom náhrdelníku pokukujem už dlhšie, no cena sa mi zdá trochu prehnaná (ja a moje šetrenie) a tak už viac ako pol roka (nepreháňam!) čakám, kým ho zlacnia. Inak všetky veci vyzerajú úplne super :)

    www.hellomynameisev.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. aaaaa ja som bola v nedelu v Bershke :) tiež som si tam kúpila gate, len iné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. šortky vyzerajú fajn, som zvedavá na nejaký outfit! a ten náhrdelník je perfektný :)
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pekné veci, tie kraťase sú tip top!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Super ulovky !

    http://curyinthecity.blogspot.cz/
    Fashion PARIS

    OdpovedaťOdstrániť
  7. so nice :)
    Kisses!

    http://itsmetijana.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. nerozumiem, ako si niekto môže vedieť tak dobre nakúpiť. a to nie len ty ale väčšina môjho okolia. kamarátky a tak. stále vychytia dobré ceny, dobré kúsky a ja len ticho závidím, pretože už dlhý čas neviem nájsť nič dobré v tých obchodoch. nakúpila si si úžasné kúsky, tú kabelku by som hneď brala :) uži si krásne prázdniny, oddýchni si a potom určite napíš nejaký článok o dovolenke :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Skvělé věci, přesně můj vkus!! Nádherně si nakoupila, tu kabelku závidím :-3
    Jinak nechceš prosím trochu zvětšit písmo? :-D Skoro to nepřečtu :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. To pruhované tričko, to je srdeční záležitost ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Jé Dianka si udělala pěkně velkou radost :D ♥ Kabelka, řetízek, peněženka a ty černé šaty se mi vážně moc líbí! Už se nemůžu dočkat, až nám je všem ukážeš ve tvých "walk around":)

    Daydreamer Natty
    Zapoj se do GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Wow! Tak to jsou opravdu úžasné věci! Úplně všechno vypadá skvěle.
    Diary of a Girly Things

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ty šortky jsou naprosto úžasný, miluju highwaisted věci. Bohužel mi dělají obrovskej zadek :( :D A ten řetízek! :O

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Koukám, že jsi opravdu pořídila moc pěkné kousky. Hlavně kraťásky a peněženka vypadají opravdu moc dobře!:) Jinak v Řecku si to užij:)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Pre mňa by boli tie nohavice taktiež jasnou voľbou! Vyzerajú úplne úžasne! ♥ Teším sa, keď ich použiješ do jedného z tvojich outfitov :)
    31shadesofaubergine

    OdpovedaťOdstrániť
  16. To se k sobě tak dokonale hodí! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Nádherné kousky! :))

    anotherdominika.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Skvělé věci!!! Moc se mi líbí jednoduchý řezízek!

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  21. O kvalite veci v Zare by sa dalo polemizovat, pomer ceny a kvality nie je nic moc, ale daju sa tam najst skvele kusky (najma pocas zliav, ked su za priatelnu cenu a sme ochotni do nich investovat) :) inak velmi pekny blog, skvele fotky a maju nieco doseba, pretoze len tak kdekoho si do zaloziek neukladam. Tak drzim prsty ! ;)

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE