OUTFIT: LOOKING FOR ALASKA

2015-07-24

Toto je posledný prednastavený článok počas mojej neprítomnosti. Budem doma v plnej kráse už v nedeľu a už sa určite nemôžem dočkať, pretože desať dní pri mori je vždy pre mňa veľa a možno som trochu závislá na sociálnych sieťach a blogovaní, takže bez prístupu na internet veľa nevydržím, ale o zážitkoch z Grécka vám určite napíšem článok, keď prídem domov. Teraz som si pre vás prichystala ďalší outfit, ale tentoraz pekne nafotený na bielom podklade. Tieto outfity mi občas chýbajú a tak sa snažím niekedy niečo poskladať aj s nejakým doplnkom - tentoraz je to kniha od Johna Greena, Kam zmizla Aljaška. Túto knihu som dostala pred rokom na meniny a hneď som ju prečítala. Ja nie som na Greena až tak namotaná, veľmi sa mi páčili Na vine sú hviezdy, ale s touto knihou a Papierovými mestami ma nejak extra neohúril. Asi ma vždy sklame koncami kníh, pretože ja si na ne potrpím. Čo sa týka samotného outfitu, tieto šaty mi opäť dala moja mamka a padli mi ako uliate. Veľmi sa mi páči taký retro nádych a k béžovým topánkach sa mi jednoducho dokonalo hodia. Bola by som rada ak by ste mi vy napísali nejaké tipy na letné čítanie, určite si nechám poradiť.
shoes: CCC
Pre otázky a odkazy k článkom môžete využiť aj môj ask.fm, kde vždy rada odpovedám - ask.fm/feelikeunicorn

9 komentárov:

  1. Ty oxfordky jsou bááječný! :)
    A ty šaty také, na kytkovaný vzor si letos potrpím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tento outfit je skvělý, nenapadlo by mě sladit knihu s outfitem! :) Já jinak doporučuji knihu Gone Girl.
    natalieholz.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Koukám, že jsme dopadli stejně. Hvězdy mě totálně dostaly, přečetl jsem je několikrát, i v originále. Pak přišla Aljaška a velké zklamání..na Papírová města se bojím plýtvat svým časem =(

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super nápad zladiť knihu s fitom :) Oxfordky sú perfektné! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som asi opak všetkých opakov, pretože mnou zas práve kniha na vine sú hviezdy nijak nepohla, avšak papierové mestá sú mojou najväčšou srdcovkou. Kam zmizla Aljaška bola ... dobrá, len áno, ten koniec ma nahneval. Ale Green má svojím spôsobom veľmi dobré knihy, na žiadnu sa asi nedá povedať, že by bola vyslovene zlá :) Tie šaty vyzerajú úžasne inak a už sa teším na článok z Grécka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Moc se těším na tvé zážitky z Řecka:) Já od Greena přečetla jen Hvězdy nám nepřály a k dalším knihám mě to netáhne... Momentálně čtu divadelní hru od Čapka R.U.R a moc se mi líbí. V plánu mám ještě Lakomce, Romeho, Julie a tma a Pýchu a předsudek... Hold plním knihy z povinné četby:D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Skvelý outfit a užívaj si dovolneku! (i keď dnes si už asi doma, keďže je nedeľa :D) Od Johna Greena som zatiaľ čítala len Na vine sú hviezdy a tiež nie som "zbláznené" z každej jeho knihy, no teraz som bola v kine na Papierových mestách a rozmýšľam, že by som si aj túto jeho knihu prečítala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tie tvoje dokonalé topánočky ♥ Šaty vyzerajú úžasne!
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Já od něj četla jen the Fault in our stars a nezaujalo mě to tolik, jako kolem toho byla taková manie :(
    www.deelays.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE