OUTFIT: GREY WEATHER

2015-08-26

S mätovým čajom v ruke vítam mračná, ktoré zahaľujú oblohu a nejak mi to pripomína moje nadobudnuté nadšenie z prichádzajúcej jesene (aj keď nás pred tým ešte stretne pár horúčav). Jar a jeseň sú pre mňa vždy vzrušujúce a na prelome na mňa doliehajú kadejaké inšpirácie. Dnes sa dosť zatiahlo a ja pomaly uvažujem, čo si na seba vezmem na posledný eurový európsky film (rozmýšľam, žeby som tento augustový filmový príbeh nejak zrekapitulovala, uvidím, či bude záujem a nálada). Som rada za toto počasie, pretože si na seba konečne môžem vziať aj nejakú bundu a botasky a sedieť si pohodlne v kresle chrústajúca niečo slané, zatiaľ čo mi ďalší film zabije mozog. Moja umelecká duša utrpí ďalšiu ranu a ja sa v šedej tme budem túlať mestom stratená. Rozprávať sa o zmysle života a cítiť vo vzduchu dážď. Milujem večery s kinom a mojou milovanou šedou.

trousers: takko - DIY upravené | lip balm: oriflame
PS: Práve som si uvedomila, že na fotkách mám ešte starý mobil, za čo sa ospravlňujem.
PPS: Aj keď som neskutočne nadšená na jeseň a pomaly v mysli chystám jesenný wishlist, mám pre vás pripravených ešte dosť letných outfitov.

8 komentárov:

  1. Tiež mám najradšej jar a jeseň. Sú to také najkrajšie ročné obdobia, kedy nie je ani zima ani príšerné teplo. :) Zaujímal by ma článok s augustovým filmovým príbehom. Jednoznačne ho musíš napísať :D Ináč fotky sú krásne. Tá kabelka sa mi naozaj páči :)
    With grey wolf

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Celkom sa na jeseň teším, i keď po pravde, tohto roku som si konečne našla cestu k tým horúcim dňom, ktoré som tak dlho nenávidela. Ale i tak sa už neviem dočkať na všetky svetre a šály a úžasné topánky ♥
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Wow, to je úžasný top, strašně se mi líbí ty kalhoty a ta kabelka, ta je úplně boží :)!!! Krásný článek :)!!

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ľúbi sa mi ako sa hráš so slovami :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já, když je zataženo, ráda sedím s čajem v ruce a koukám na filmy. :) Super kabelka:)
    Verranda

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mohlo pršet víc dní... U nás dnes i včera bylo 28-30°C a o víkendu to taky tak bude... Celkem mi to leze na nervy:D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Už se taky docela těším na podzim, musím říct, že mě teplo už začíná docela unavovat (zvlášť když končí prázdniny) a na podzim se taky outfity dají lépe kombinovat než v létě, kdy na sobě člověk chce mít akorát plavky :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Mne už to teplo veľmi prekáža, a neviem sa dočkať jesene. Už ju cítim vo vzduchu a všade okolo, je radosť pozerať na prírodu, ako pomaly mení farby a ako sa počasie mení. Jeseň je taktiež ako stvorená na kombinovanie oblečenia... a hlavne svetríkov ♡

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE