WALK AROUND: SILVER

2015-08-13

Predvčerom som zistila, že definícia slova melanchólia nie je len depresívna nálada spojená s nutkavými predstavami, pocitmi strachu, viny, prípadne preludmi, nedá sa psychologickým pôsobením zmeniť, trvá dlho, mesiace i dlhšie; v poslednom čase sa častejšie používa termín depresia (ďakujem wikipedia), ale počas sledovania filmu s týmto názvom v kine som asi trikrát otvorila ústa, dvakrát mi vyrazilo dych a asi stokrát vybuchol mozog. Aspoň som si uvedomila, že to je ten typ diela, na ktorý sa treba pozrieť s odstupom, aby sme si ho každý pochopili po svojom. Ale neľutujem tých stotridsať minút a už sa neviem dočkať na ďalšie dva eurové európske kúsky, na ktoré sa pôjdem pozrieť. Taktiež som zistila, že august letí ešte rýchlejšie ako júl a ešte rýchlejšie ako som čakala, pomaly si začínam kupovať nalepovacie papieriky, otváram gramatiku španielčiny, klikám na stránky vysokých škôl, objednávam šaty na stužkovú, pripravujem svoj nový mobil (z ktorého som neskutočne nadšená a už čoskoro sa o ňom dozviete viac) na neskutočné zavalenie domácimi úlohami a písomkami, snívam o škole každý deň (aj keď dnes to bolo niečo v zmysle, že naša stužková bola prerušená zloduchom, ktorého sa snažila poraziť španielčinárka) - vážne začínam uvažovať o tom, že si začnem písať snár, ale nie som si istá, či si tieto informácie budem chcieť zapisovať, aby ma strašili naveky. Dokonca sa kvôli letiacemu času bojím, že nestihnem zverejniť všetky letné outfity, ktoré mám nachystané, pretože som fotila neskutočne veľa, aj keď som nemusela. Každopádne, baví ma to a myslím, že to je teraz hlavné, robiť ešte to, čo ma baví.
sunglasses: tally weijl | necklace: tally weijl | t-shirt: terranova | shorts: bershka | sandals: deichmann
Pre otázky a odkazy k článkom môžete využiť aj môj ask.fm, kde vždy rada odpovedám - ask.fm/feelikeunicorn



8 komentárov:

  1. Krásný outfit, moc ti to sluší:) ty brýle jsou super
    Verranda

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj chcela by som ta pozvat na moju giveaway budem rada ak sa zapojiš 💟
    http://alexxiewstyle.blogspot.sk/2015/08/letna-giveaway.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  3. such a pretty laidback outfit! following you now on gfc and bloglovin, stay in touch<3
    www.rebelrebel.co x

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten august ide naozaj veľmi veľmi rýchlo až je to strašidelné. Keď som bola menšia, tieto dva mesiace sa mi zdali ako pol roka. A teraz je to ako predĺžený víkend. (nie doslova) Ja idem síce len do druhého ročníku, ale nakopia sa mi samé nové predmety, na ktoré neviem, či som pripravená, pretože prvý ročník bol ľahký, aj keď neviem ako je to možné.
    Tie okuliare sú krásne ❤

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Taky si říkám, že bych si měla dávat dohromady věci do školy a užívat si zveřejňování článků s fotkami z léta. Je to šílené že už budeš maturovat a vybírat si vysokou. Pamatuju si, jak jsi mi psala o přijímačkách (myslím, že tomu říkáte jinak na Slovensku ale už nevím jak:D) na gymnázium, pak o zážitcích z prvního ročníku a z dalších... Fakt šílenost! A těším se na podrobnosti o tvém novém telefónku:) Fakt mě zajímá, co to bude za zařízení s tak nadpozemským foťákem:D:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. LOVE the simplicity of this outfit as well as those glasses and and the location where you shot these photos. I just love eastern apartment architecture for outfit posts.

    Rae | Love from Berlin

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Taky se mi začínají zdát sny o škole. Zrovna dnes se mi zdálo, že jsem přišla pozdě hned první den do prváku, snad o hodinu a všichni na mě zírali. Páráda, jde vidět jak stresuju. I mně příjde, že srpen utíká rychleji než červenec. Zatím jsem nad tím nepřemýšlela, ale když jsem se včera dozvěděla, že zbývají 2 týdny, zhrozila jsem se a už sháním batoh, sešity,... achjo
    Jinak outfit zase dokonalej, miluju tvůj styl! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Melancholii chci vidět už strááášně dlouho, ale pořád (hlavně v létě) na to nějak nemám náladu.
    Ale obdivuju (a trochu mě to děsí :D), jak se už poctivě připravuješ, já jsem si zatím jen sehnala doučování matiky. A Dianko, moooc ti to sluší ;).

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE