WALK AROUND: SUMMER FLANNEL

2015-08-28

Znova udreli tridsiatky a ja som si myslela, že je skvelý nápad vstať o ôsmej ráno, nasadnúť na bicykel a ísť do tesca kúpiť obed a do dmka kúpiť svoje prvé kozmetické kúsky. Chýba mi toho ešte veľa, ale rada by som si zaobstarala aj púder na horšie časy, takže budem určite rada ak mi odporučíte nejakú značku či vysvetlíte ako vyberať odtieň, pretože som úplný nováčik. Už sa neviem dočkať, kedy prichystám obed (som týždeň sama doma a tak sa snažím správať viac dospelo). Kúpila som si finest omáčku z paradajok, cesnaku a bazalky a hodlám to všetko spojiť so špagetami, čo nie je vôbec ťažké (začínajúci kuchár sa hlási do služby), Okrem toho všetkého zhonu a neporiadku v hlave som si myslela, že je taktiež skvelý nápad skombinovať flanelovú košeľu v lete (ja to považujem skôr za jesenný kúsok) a tu je môj výsledok.
t-shirt: takko | sandals: deichmann | necklace: tally weijl
košeľa mamkina | taška ockova
Pre otázky a odkazy k článkom môžete využiť aj môj ask.fm, kde vždy rada odpovedám - ask.fm/feelikeunicorn



8 komentárov:

  1. Ta flanelka vypadá skvěle, moc ti to sluší (jako vždy) :-) Co se týče pudru, tak je super určitě Rimmel Stay Matte nebo já si teď oblíbila pudr od Dermacolu (má na sobě reliéf krajky) ale s výběrem odstínu ti bohužel asi moc nepomůžu, sama beru automaticky vždy nejsvětlejší variantu a u pudru je super brát transparentní, ten by ti měl sednout určitě :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Máš úplně úžasný top, ale, že úplně :)! Já zbožňuji košile, takže palce nahoru, úplně všechny :)!! Ten černý top je jednoduchý a k té košili úplně famózní, prostě úžasný, taky bych si takhle přesně vyšla :)!!

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. milujem flanelové košele! tiež mám jednu takú podobnú tejto, avšak zelenú a vôbec netuším koho bola a či ju vôbec niekto nosil, keďže ju mamka našla u nás v pivnici. ja čo sa týka púdrov nemám veľa skúseností, ale stay matte od rimmelu je veľmi chválený, mne už dochádza. mám odtieň 003 peach glow a sedí mi k pleti aj napriek tomu, že ju mám svetlú a môžem ho nosiť aj v zime aj v lete. keď si však nie si istá, skús transparentný, ktorý ti potom lepšie zafixuje korektor alebo makeup a taktiež nebudeš mať problém s vyberaním odtieňu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tá flanelka je úúúplne úžasná :o Takú zháňam už roky.. a stále nič :/


    SASHA´S LIFE

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pekný outfit :) a čo sa týka pudru môj obľúbený je asi Rimmel Stay Matte, ktorý som mala už niekoľkokrát. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Košeľa je skvelá a tiež aj sandálky!! :)
    Simimaus

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Máš super károvanú košeľu, pôsobí ako sukňa! :-) Držím palce s líčidlami.
    V pondelok končí moja letná súťaž, budem rada, ak sa zapojíš. Hrá sa o zaujímavé ceny. :-)

    Katharine-fashionisbeautiful
    Súťaž so Zonerom

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Zbožňujem flanelové košele :) a hlavne ak sú ešte také väčˇsie a ja sa do nich môžem skryť ^_^ :D ....a páči sa mi aj tá taška :)

    http://renkaartandlife.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE