DECEMBER PLAYLIST

2015-12-20

Ráno som vstala úplne bez slov a po článkoch plných písmen sa tu objavuje významný úkaz mlčanlivosti. Predsa len som si pomyslela, že by som urobila mini playlist piesní, ktoré momentálne počúvam najčastejšie, keď cestujem autobusom do školy a cez okno pozorujem mokré cesty, smutné stromy a mierny ranný chaos, ktorý mi zatiaľ ani pri najmenšom nepripomína pokojné vianočné obdobie. Ja som nikdy nebola nejak sviatočne založená osoba, ale keď vidím na stole perníky, úsmev na tvári mi to vyčarí. Posledné dni dokonca žijem v tom, že už sú prázdniny, ale len dnes mi došlo, že ešte ďalšie dva dni sa budem musieť vrátiť do školy spolu s mojou star wars náladou, ktorú som pochytila po včerajšom zážitku v kine. Znovu to všetko ožila a ja som vyronila slzu pri pohľade na to všetko, čím som si spolu s postavami prešla. Trošku nostalgie, únavy a smútku pociťujem momentálne a už sa neviem dočkať, kedy uľahnem do postele a budem snívať ďalej o všetkom, čo ma čaká. Dokonca sa aj na zajtrajšok trochu teším, teda ak mi moju dobrú náladu nepokazí nejaké hrozné počasie. Chystám sa totiž fotiť asi po mesiaci - nie je ani problém s chladom ako s neustálou temnotou, ktorá nás obklopuje. Občas sa dokonca cítim ako keby nás ovládla temná strana - ja už prestanem, sľubujem. Nuž čoby som zanôtila nakoniec, už len asi to, že dúfam, že si užijete túto koláž a aj playlist, ktorý som pripravila - to je prvý v mojom živote - a že netuším kedy sa najbližšie dostanem za počítač, keď už sa blížia sviatky. To bude zas chaos, budem si chcieť oddýchnuť, no popri tom stále myslím na to, že som maturantka a ešte som do ničoho nenahliadla. Prenasleduje ma táto myšlienka už dlho. Teraz som si uvedomila, že konečne zistíte, aký štýl hudby približne počúvam. Konečne, že?

3 komentáre:

  1. mňa toto sivé počasie neskutočne ubíja, som stále unavená a tiež najradšej v posteli :D inak ďakujem za playlist, presne takýto článok som teraz potrebovala, keď počúvam dookola to isté!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To počasí je vážně hrozné. Z písniček neznám snad ani jednu, hezké nové tipy.

    Marketatrpisovska.blogspot.cz//LIFESTYLE BOOK

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Haha, znám ten pocit, kdy se skoro do filmu žiju a pak ho dožívám v každodenním světě :D. Jinak ti tiše závidím tu vánoční náladu, já prostě nic necítím. Možná nostalgii. Melancholii. To počasí je tak podzimní, že je to, jako bych se vracela v čase :D.
    Styl hudby máme asi jiný, ale já vlastně poslouchám (plus mínus) všechno, takže děkuju moc za nové tipy ;). Hned Walk with me mě chytlo!

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE