NEW IN: EARTH TONES

2016-01-25


zemité zafarbenie

Neverím, že je tu ďalšie new in, ale za január sa mi zas podarilo nazbierať pár kúskov. Týka sa to mojej novej rolákovej závislosti. Moja zbierka sa rozrástla o dva kúsky a myslím, že by som už s tým mala radšej prestať. Aj keď čierno-bielu kombináciu zbožňujem, rozhodla som sa, že môjmu šatníku by neuškodila nejaká tá farba. A preto som sa aspoň trochu snažila a vybrala aspoň zemité farby, ktoré ma v poslednej dobe zaujali.

Ako prvé som si objednala šaty z H&M eshopu. Musím povedať, že aj napriek tomu, že rolákové šaty som vždy chcela, nebola to najlepšie voľba. Vybrala som si najmenšiu veľkosť a aj tak sú mi tie šaty široké (aspoň že dĺžkovo sú mi dobre). Takže som sa trošku musela uchýliť k malým úpravám a šaty jednoducho nechať zúžiť. Vybrala som tmavošedú, čiernej som opäť nepodľahla. Hurá!

Druhý kúsok som objavila len náhodou, keď som bola s kamarátom nakupovať v Tescu. Zahliadla som roláky a trochu so skepticizmom na mojej tvári som siahla na visačku (ja už totiž očakávam, že každý rolák stojí nad pätnásť eur a to mi príde trochu veľa). Na moje prekvapenie sa tam objavila len číslica päť a tak som siahla po tejto zaujímavej béžovej. Materiál je veľmi príjemný a tento rolák je perfektne obtiahnutý, čo sa mi na ňom veľmi páči.

Tento mesiac som si chcela urobiť aj malú radosť a tak som si po šiestich rokoch kúpila časopis (keď som mala dvanásť fičala som na INku). Spomedzi veľkého výberu časopisov som siahla po ELLE už len z toho dôvodu, že som ich videla na viacerých blogoch a sama som si to chcela vyskúšať. Niektoré články ma zaujali, ale niektoré zas nie a preto neviem či by som bola ochotná aj ďalší mesiac minúť skoro štyri eurá. To asi radšej pôjdem do kina, ale možno som chytila len blbé číslo.



18 komentárov:

  1. Dokonalé fotky ♥ Ja som nikdy nemala k rolákom nejaké extra vzťah, ale v poslednej dobe ich milujem. Mám jeden po mamine, v takmer identickej béžovej farbe a mám ho naozaj rada.
    Staré dobré INko. Keď ho prestali vydávať, bola som asi najsmutnejším človek vôbec. Ten časopis bol ozaj skvelý, aj keď možno teraz by sa mi už nepáčil, vtedy ako 13 ročnej mi vyhovoval omnoho viac ako nejaké bravo alebo kamarát. Priznám sa, že Elle som ešte nikdy nečítala ani si ho nekúpila, tiež na neho počujem rôzne ohlasy. Raz dobré a raz zlé ale úprimne, tie štyri eurá mi prídu trochu veľa za jeden časopis. :/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hoci i ja som dosť upnutá len na biele, čierne a sivé odtiene, mám v skrini pár hnedých kúskov, ktoré pravidelne nosím :D
    Skúsim mrknúť do Tesca i ja, či tam niečo nezahliadnem ❤
    BEELIEVIN

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krasne kousky :) Ja si casopisy kupuji take jen vyjimecne, vetsinou kdyz me ten zaujme nejaky darek. Tohle holt neni cteni pro me, radsi si ty penize usetrim treba na knizku do ctecky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krasne kousky :) Ja si casopisy kupuji take jen vyjimecne, vetsinou kdyz me ten zaujme nejaky darek. Tohle holt neni cteni pro me, radsi si ty penize usetrim treba na knizku do ctecky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Aww roláky MILUJEM dokázala by so ich nosiť každý deň! A tie fotky sú úžasné ako vždy.

    SASHA´S LIFE

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Turtle necks galore. Krásny rolák. Ja ich tiež veľmi milujem. :)
    http://valley-of-the-dollss.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Všichni milujou roláky :3 naše nová láska haha :D ale teď už vážně - krásné klasické kousky, které se budou skvěle kombinovat ^-^ velká závost ^-^ Cappuccino Lover

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tie roláky su fakt krásne ale neviem preco mne to neuveriteľne vadí na krku - taka nesloboda. Ale verím ze su na tebe pekne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Zbožňuju roláky! Připadám si v nich dost seriózní.
    Prolhaná Mrcha

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Zemité farby milujem a hlavne čo sa týka jesene a zimy :) vždy sa mi páči, keď ich skombinujem s bordovým rúžom a podobne :)
    Ak budeš mať čas kukni moj blog: partofnicol.blogspot.sk budem veľmi rada a poteším sa aj komentáru :))

    OdpovedaťOdstrániť
  11. čožee, presne ten istý F&F béžový rolák som si kúpila včera spolu s čiernym, potom čo som celú jeseň a zimu nedávala dole taký istý šedý, tak už mám 3 v zbierke :D

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Inak, Di - na DODke na Komenského som nakoniec nebola; píšem ti len preto, aby si si nemyslela, že som tvoj komentár odignorovala ❤

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za odozvu, ale myslím, že si o nič neprišla, bola tam spolužiačka a vravela, že zbytočne.

      Odstrániť
  13. škoda tých šiat, ale keď už sú aj zúžené tak super :) a béžový za 5 je skvelý!

    OdpovedaťOdstrániť
  14. české ELLE sa naozaj neoplatí kupovať, to si radšej kúp raz za čas niečo zo zahraničia, ak ťa bavia papierové časopisy ))

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE