WALK AROUND: SCHOOL GIRL

2016-02-23


stredoškolský zápal

Najväčšie vzrušenie mi momentálne spôsobuje zmena počasia k lepšiemu (aj keď tento kabát milujem nadovšetko, som rada, že už ho nemusím vyťahovať zo skrine). Škola je v mojich posledných dňoch to najviac skloňované slovo, ale musím povedať, že ma to opäť začína baviť. Doteraz som bola v neustálej depresii, že všetko bude zle, nič nestíham, nezvládnem to, nezoberú ma na vysokú školu, nič neviem a podobne. Ale myslím, že som si poslednými dňami a celkovo aj prázdninami zdvihla trochu sebavedomie. Snažím sa byť najlepšia v jazykoch (aj keď viem, aké otravné musí byť moje neustále vykrikovanie správnych odpovedí #nerd). Učím sa dejiny, aj keď nemusím, lebo maturita ma z nich nečaká, ale zistila som, že ich štúdium na neskutočne zaujíma a láka. Všeobecné prehľady, politológia, ekonómia, filozofia, psychológia, právo a sociológia sú mojou vášňou a nikdy som nečakala, žeby som bola tak veľmi zapálená do týchto odvetví. Je pravda, že som stále lenivá, ale už keď sa do niečoho pustím, tak to stojí za to. Som šťastná, že ma škola už tak neubíja. Chodím si po aule vo vrkočoch s okuliarmi a cítim sa ako správny študent. Momentálne sa učím na zajtrajší test, ktorý bude obsahovať otázky typu: Koľko eukalyptu denne spapá koala? Prečo majú eskimáci chladničku? Ktoré jediné jedlo šváby nezjedia? Kedy sa oficiálne začali vyrábať žuvačky? a iné zaujímavosti. Nuž #životmaturanta, to sa nezaprie.

Keď už sme pri tej téme školstva, ak vás niečo zaujíma, tak sa pokojne pýtajte na asku alebo v komentároch. Ja budem rada, ak mi vy napíšete ako zvládate posledné dni vaše školské povinnosti a čo vás na vašom štúdiu najviac baví (nech tam nie je cítiť len ten negativizmus na čo som bola zvyknutá doteraz aj ja). Už sa vidím ako o pár týždňom budem opäť nadávať na školu a na celý svet.


 coat: second-hand  - trousers: mom - boots: deichmann - handbag: mango - cardigan: new yorker - turtleneck: second-hand
konečne vidíte môj milovaný cardigan v akcii, aj keď len z časti





13 komentárov:

  1. Moc krásná barevná kombinace, jen ty brýlky mi moc nesedí, mám raději jiný typ (ale nic proti :)). Držím palce se školou :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hoci keď hľadím do kalendára a vidím, ako sa blížia všetky termíny - prihlášky, písomné matury, tak ústne, prijímačky -, tak mám chuť zahrabať sa do postele a nikdy odtiaľ nevyliezť, ale na druhú stranu musím priznať, že aj ja som vďaka prázdninám znova pochytila optimistické myšlienky. A tak len verím, že nám obom veľmi dlho vydržia ❤

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ten kabát je brutálny aa asi si vysoká, lebo pozerám, že aj dĺžkovo je ti dosť dobre, páči sa mi to zladenie s čiernou.. vytvára to populárny minimalizmus :) aa so školou som momentálne na tom rovnako.. nech sa deje čo sa deje myslím, že môžme byť stále rady tam kde sme :D ;)

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
  4. krásné brýle! a copánky!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. no, ja teda školu popravde veľmi nezvládam momentálne.. :D teda zvládam, ale máme si vybrať na budúci rok semináre a ja vôbec neviem, že čo. obdivujem teda tvoju snahu a pozitívnu energiu, obzvlášť preto, že si maturant. tí väčšinou už rezignujú.. nech sa ti darí! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak ten kabat je TOP. Skvelej ulovek :)

    xxx

    Cury in the City
    Instagram
    FB Page

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Vyzeráš úžasne ♥ Zbožňujem tvoje okuliare. Niečo na tento štýl si chcem zaobstarať aj ja, keďže potrebujem nové dioptrické okuliare :) Cardigan a kabatík v dobrom závidím :)

    Máš krásny blog ♥ Pridávam sa k pravidelným čitateľom :)
    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne, veľmi si cením každého nového, ale aj stáleho čitateľa ♥

      Odstrániť
  8. Veľmi ťa obdivujem v tom, ako všetko tak zvládaš a berieš s úsmevom, dokážeš byť pozitívna a že sa vieš dostať do toho učenia. Ja som túto motiváciu ešte nikde nenašla, do učenia sa mi hrozne nechce, ale nevravím, že ho neznášam. Občas mi to proste príde len veľa a keďže ja som v poslednom čase trochu nestabilná a naozaj ma hoci čo dokáže rozhodiť, tak veľakrát ma to doslova dusí.
    Ale veľmi si prajem byť ako ty! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Veľmi ťa obdivujem v tom, ako všetko tak zvládaš a berieš s úsmevom, dokážeš byť pozitívna a že sa vieš dostať do toho učenia. Ja som túto motiváciu ešte nikde nenašla, do učenia sa mi hrozne nechce, ale nevravím, že ho neznášam. Občas mi to proste príde len veľa a keďže ja som v poslednom čase trochu nestabilná a naozaj ma hoci čo dokáže rozhodiť, tak veľakrát ma to doslova dusí.
    Ale veľmi si prajem byť ako ty! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Užasný kabát, strašně ti sluší a celkově outfit působí strašně příjemně:))

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ty copánky jsou hrozně roztomilé, moc ti to sluší :)

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE