WALK AROUND: TRANSITION

2016-03-28


transitional piece

Jar je moje obľúbené ročné obdobie. Je ešte dostatočne chladno na to, aby som nemusela chodiť holá a dať si na seba kabát, na druhej strane sa do outfitov dajú prepašovať letno-jarné kúsky a kombinácie zimy a leta je podľa mňa najzaujímavejšia. Preto som sa aj ja vrhla do tohto experimentu a snažila som sa zladiť letný kúsok do chladnejšieho počasia, chcelo to len pár vrstiev a všetko bolo v poriadku. K tým najtenším nohaviciam, ktoré vlastním a úprimne sa v nich v lete cítim ako keby som na sebe nič nemala, som vzala rolák a kotníkové topánky, aby som sa nejako zahriala. Najprv som myslela, že sa k tomu tie nohavice ani nehodia, ale posúďte sami, či mi ten experiment nakoniec vyšiel.

Okrem experimentov v šatníku som sa začala o niečo pokúšať aj pri fotení a upravovaní fotiek. Zábery zo zadu bol môj nápad a myslím, že sa celkom podaril - veď všetko je krajšie, keď mi nevidno do tváre. Taktiež som začala používať iný program na úpravu fotiek a celkovo si na tom v poslednej dobe dám záležať. Niektorí si to už v predchádzajúcom článku všimli a ja vám ďakujem za vaše ohlasy a som rada, že sa vám takéto zmeny páčia. Tentoraz som to vyskúšala aj na outfitových fotkách a som celkom zvedavá ako sa to prejaví na vašich komentároch. Snažím sa aj šporiť na nový fotoaparát, aby som aj celkovú kvalitu fotiek posunula o niečo vyššie, ale tuším, že to mi bude trvať viac ako pár hodín vo photoshope.

Celkom by ma zaujímalo či aj vy radi kombinujete tie letné kúsky so zimnými a aké sú vaše top prechodné kúsky na túto jar?


  trousers: bershka - turtleneck: secondhand - boots: deichmann - handbag: gate



10 komentárov:

  1. tá sukňa je fakt super a k tvojej útlej postave úplne pasuje :)

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty kalhoty jsou naprosto perfektní a neuvěřitelně ti to sluší! :) super nápad... já popravdě zase tolik nerozlišuji zimní / jarní / podzimní / kousky, protože když nepočítám kraťasy a teplé kabáty, tak nosím všechno asi tak nějak celoročně, jen v jiných kombinacích. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. "veď všetko je krajšie, keď mi nevidno do tváre" !!! Ty jedna žblebto! :D
    Ty kalhoty miluju, přijde mi, že takhle ti strašně hezky vyniká postava (úúá, začínám znít jako úchyl :D) a jojo, v nastoleném trendu zajímavých fotek pokračuj ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veľmi ťa obdivujem za to, že rada experimentuješ. Ja som zas taká, že pre istotu si dám na seba len teplé oblečenie a nechce sa mi vymýšľať niečo nové, a tak väčšinou vyzerám nezaujímavo, ale napríklad ja sa desím toho, že by som si mala dať sukňu alebo šaty a potom by som mrzla. Je to niečo ako moja nočná mora, neviem či aj niekto iný pociťuje túto čudnú úchylku stále sa teplo obliekať. Najviac sa však teším na to, kedy bude o niečo teplejšie a ja vytiahnem svoj jarný kabát a konečne budem môcť nosiť klobúky. To je taký môj malý experiment. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak to v obľúbenosti ročného obdobia sa zhodneme! Tiež mám rada, keď človek toho môže na jar vymyslieť omnoho viac a s kúskami v skrini experimentovať na 110%. Inak podobné nohavice mi asi pred týždňom kúpila mamka! Sú rovnakého strihu, akurát, že majú po sebe sedmokrásky, tak som zvedavá čo s nimi vymyslím ja.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Máš vážně skvělý styl.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. V kombinácii s rolákom tieto nohavice určite nevyzerajú letne a celý outfit sa mi nesmierne páči ♥
    A ja v každom jednom článku tajne obdivujem tvoje úžasné fotky ♥
    BEELIEVIN

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE