POLYVORE: PASTEL BASICS

2016-05-10


Druhá časť tejto mini polyvore série, ktorá sa týka základných kúskov šatníka. Tentoraz som sa chcela trochu odviazať a ukázať vám moje obľúbené trendy tejto jari. Opäť to sú crop topy, ktoré ma veľmi lákajú, no tentoraz som neostala len pri čiernej, bielej a sivej, ale pridala som aj moje obľúbené pastelové farby, ktoré som si v poslednej dobe veľmi obľúbila. Baby pink a baby blue momentálne hýbu svetom a každým jedným šatníkom a musím povedať, že aj mňa očarili. Kvetinové vzory taktiež patria k jari, ale čo sa mi v poslednej dobe nesmierne páči sú aj iné denimové kúsky okrem riflí a búnd a tými sú denimové topy. V Zare som videla jeden ohromný a dúfam, že sa mi ho raz podarí uchytiť, ale zatiaľ tu je len malá ukážka a moja hlava plná snov, ktoré si chcem stále zakázať, pretože nemám právo ešte na niečo také myslieť, až po všetkých skúškach si niečo také zaslúžim.
Ďalším hitom a mojím snom sú culottes alebo aj wide leg jeans. Zvony sa vracajú a nielen zvony, ale aj celkovo široké nohavice. Chcem si jedny zaobstarať už dlhšiu dobu, keďže si myslím, žeby sa mi hodili k mojej vysokej postave. Momentálne ma najviac bavia denimové, ale aj nad šedou či čiernom klasikou by som neohrnula nos. Na internete som dokonca našla jedny wide leg jeans za smiešnu cenu, no bohužiaľ na Slovensko čosi také neposielali a to ma trochu sklamalo, pretože niečo také v našich slovenských obchodoch nájdem buď zázrakom alebo drahšie ako by som chcela. 

A čo vy a vaše jarné hity, ktorým neviete odolať a už si na ne robíte zálusk? Páčia sa vám niektoré z týchto kúskov? Určite mi dajte vedieť do komentára, budem rada za každý vás názor a radu.

#004 basics


3 komentáre:

  1. Ach ti nohavice sú úplne dokonalé. Asi každé. Musím také niekde zohnať. A čo sa týka croptopov noo ja osobne si myslím že na ne postavu nemám a nechcem iným spôsobiť ujmu. :D Čiže zostanem radšej pri obyčajných tričkách:)

    SASHA´S LIFE

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ nič iné neviem dodať. Vieš, že toto sú moje farby a úplne môj štýl, moji obľúbenci, takže to aj rovnako zakončím. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. V prvom rade - tento typ článkov sa mi veľmi páči, je jednoduchý, ale priam srší inšpiráciou ♥
    Ja som si momentálne nakupovanie zakázala, pretože ak sa chcem presťahovať a študovať v inom meste, musím trochu šetriť :D Ale hneď by som všetko brala ♥
    BEELIEVIN

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE