WALK AROUND: BRAVE STARS IN MY HAIR

2016-05-14


samé výzvy

Čaká ma upršaný týždeň akademický (trochu inverzie sem a tam), ktorý budem tráviť v pyžame, poprípade v denimke, kebyže sa niekam vyberiem (tomu sa chcem trochu vyhnúť, aby som nemárnila čas ako ja zvyknem). Včera sme mali zvonček a aj keď je pravda, že mi bude za tou školou smutno a aj za niektorými ľuďmi, teší ma, že ďalšia etapa je už za mnou. No nechcem zas všade písať ten nostalgický bull****, žiadnu slzu som nevyronila, pár vecí sa mi hnusilo, ale je dôležité sa zamerať na tie pozitívne spomienky, že? Na to ako ma moji kamaráti dokázali vždy rozosmiať, keď som sa cítila pod psa. Keď si na mňa našiel učiteľ čas, aby mi vysvetlil nepochopené, ako som rada chodila na školské akcie a mať trochu viac času a odvahy, možno by som sa odvážila ich aj organizovať (ale, bohužiaľ, nie som človek na prácu v kolektíve). Ako mi tie štyri roky pomohli k tomu sa vnútorne rozviť a už sa teším ako mi k tomu pomôže vysoká škola. Snáď nájdem to, čo potrebujem.

Čo to je pár rokov mladosti? Zbehne to rýchlo, ale spomienky ostanú navždy a preto sa budem snažiť ich mať čo najviac a hlavne tie veselé a pozitívne. Plány mám, čo ak nevýjdu? Svet sa nezrúti, stále budem tam, kde mám byť. Vždy to budem ja, dievča, čo sa túla po uliciach v maminých topánkach a hľadá hviezdy, ktoré jej splnia sny. Vždy budem časťou poet a romantik, aj keď realita bude iná. Predo mnou je pár rozhodujúcich týždňov a ja sa nechystám zosypať ako som to robila posledné dni, ale bojovať. Ja nie som priemer a musím si to dokázať. Všetci si musíme dokázať, že máme na to, čo sme si stanovili. A aj keď som v minulom článku znela ako zúfala deva a teraz sa hrám na drsného revolucionára, pravdu vždy každý nájde v sebe (vážne mi tá filozofia ovplyvňuje život a to ani neviete ako veľmi). Som šťastná, že mi bola daná možnosť vzdelávať sa a aj napriek tomu, že si to niekedy nevážim, som za to vďačná. Mali by sme byť všetci do jedného.



cardigan: new yorker - bodysuit: gate - trousers: f&f - handbag: mango - denim jacket & shoes: mom‘s




5 komentárov:

  1. Ale veď to máš dobré, aspoň ťa slnko nebude ťahať vonku, ale zasa dážď vie tiež upútať pozornosť. Držím ti palce, máte pred sebou posledný týždeň, tak to ešte potiahnite a zvládnete to určite na jedničku:)

    Ja som sa akurát dnes vrátila z triedneho výletu a uvedomila som si ako veľmi milujem moju triedu, mojich spolužiakov, aký sme skvelý kolektív, i keď vždy sa vieme poškriepiť a predsa len nedá sa aby 30 ľudí spolu vychádzalo za dobre, no aj tak neviem si predstaviť, že keď skončím školu, budem bez nich. A tiež máme skvelých učiteľov, ale zasa viem, že keď prejde 5 rokov tak možno tiež budem mať zmiešané pocity a na jednej strane sa tešiť, že už proste v tej škole nebudem ani medzi tými ľuďmi a spoznám zase nových, no viem, že mi budú chýbať a aj celá naša škola.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Napsala jsi to nádherně...doufám, že se ti veškeré sny splní, budu ti držet palce, bojuj! A outfit opět naprosto perfektní, miluju ty tvoje brýle!
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ktásný článek, to, co píšeš je prostá pravda ;). Hlavně poslední věta. Vzdělání nás může otravovat a hlavně styl, jakým se učíme, ale na druhou stranu jsou lidé (a to třeba hlavně dívky, které jsme i my,že...), kteří se do školy vůbec nedostanou.
    Jinak tě ale obdivuju, že i přes ten maturitní shon si najdeš čas na psaní článků. Díky za to :).

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To dáme ! držím palce, mne sa už akademicky skončil, v štvrtok maturujem a pak ustne mám naraz s tebou :) aleluja.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Keď sa tak vžijem do tvojej situácie pri rozlúčke so spolužiakmi, asi by som tiež nevyronila slzu. Áno, mám ich rada, ale za tých šesť rokov, čo sme už teraz spolu si začíname celkom dosť liezť na nervy. No možno to za tie dva roky prejde :D
    Outfit vyzerá super, teším sa na ďalšie už po maturitách! Nech ti to vyjde! :)
    CAROLINE

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE