BLACK SUMMER

2016-06-25

- in this photo:
top: takko | sunglasses: koton
skirt: thrifted | clutch: mango
sandals: deichmann


#burn

Kedysi bolo leto mojim obľúbeným ročným obdobím. Ako dieťa som rada chodievala na dedinu a túlala sa po vonku s kamarátmi. No odkedy som nastúpila na strednú školu, leto som mierne znenávidela. Niežeby sa mi nepáčili dvojmesačné prázdniny, tie sú vždy užitočné, ale jednoducho to počasie sa mi celkovo zhnusilo. Stala som sa človekom, ktorý začal obdivovať jeseň a najmä jar. Nohavice, rôzne bundy, mokasíny, vrstvenie sa stali mojimi obľúbenými priateľmi a extrémy by som najradšej vypudila zo svojho života. Napríklad toto leto ma už teraz dosť ubíja. Viem, že musí byť horúco, lebo ročné obdobie nepustí, ale žeby ľudia chodili po vonku ako zombíci, to už nezvládam. Žeby bolo o desiatej večer ešte stále tak horúco, že sa cestou domov spotím, to mi tiež nevyhovuje. A najmä, čo sa týka blogovej stránky, leto je pre mňa jedna veľká katastrofa. Je tak horúco, že som najviac znechutená a nemám ani v úmysle nič vymýšľať. Napríklad tento týždeň nosím len túto sukňu s rôznymi tričkami. áno, je dlhšia a čierna, čiže ľudia si pomyslia, či som normálna pri tridsiatkach nosiť niečo také. Ale verte mi ten materiál je tak ľahký a tá sukňa je napoly otvorená, takže mi v nej nie je ani trošičku horúco. Úplne ideálna voľba, keďže sa mi ani nespália nohy, lebo ich mám zahalené. Pred slnkom sa treba chrániť, najmä mne, pretože vždy, keď prídem domov, tak ma svrbí celá pokožka. Už len táto mierna alergia mi značí, že nie som stvorená na život v takomto podnebí. Niekedy sa čudujem, že to naše sa ešte stále nazýva mierne. 

Jednoducho ma trošku štve, že nemôžem pomaly vychádzať von a že všetky outfity, ktoré si naplánujem sú vhodné na chladnejšie obdobie. Ale chápem, treba sa aj tešiť z tohto slnka, aj keď nás pomaly, ale isto zabíja. Bude sa dovolenkovať, kúpať, bicyklovať a všetko možné. Avšak len ja mám tú smolu, že sa potím trochu viac ako obyčajný smrtelník a toto počasie mi lezie na nervy. To je všetko, trochu som sa vysťažovala a teraz môžem ďalej žiť svoj život v tejto krásnej sukni, ktorá sa ku mne dostala len tak náhodou. Je to asi jediný letný kúsok, ktorý zbožňujem.



 

16 komentárov:

  1. Na základnej škole bolo leto mojím obľúbeným ročným obdobím, ale neskôr som si postupne obľúbila jeseň a potom aj jar. Tie sú momentálne moje obľúbené ročné obdobia. Leto je super kvôli voľnu, ale tie horúčavy sa niekedy naozaj nedajú zvládať. Ja posledné dni ani nechcem vyliezť z domu a keď už niekam idem, tak jedine večer, keď to už nie je také hrozné. To je ďalší problém, že večer už je zlé svetlo a to už outufit na blog nemôžem odfotiť :D Dokonca mne nevadila tento rok tá zima tak ako teraz to teplo. Tie sandále sú veľmi pekné! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Prvá reakcia veru bola, že doriti čierna? teraz? ale ked vravíš že je uplne priedušná tak dufam mas pravdu!! a krásne sandálky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nemôžem povedať, že by som nemala leto rada - ale určite to nie je moje obľúbené ročné obdobie. Tie prvé dni či týždne sú horúce slnečné lúče, šortky, tielka, sandále, jemný vánok v zosvetlených vlasoch, bronz a všetky letné aktivity celkom sranda, ale potom to už aj mne začína liezť na nervy. Nič sa nedá robiť, lebo väčšinu dňa človek ani nemôže opustiť štyri steny pokiaľ nechce riskovať úpal a upotenie k smrti (čo bude asi moja príčina smrti #sweatysquad) :D
    Nejaká takáto sukňa hneď putuje na môj "shopping list" - respektíve veci, ktoré si chcem určite zaobstarať ešte do dovolenky; je perfektná!
    BEELIEVIN // Facebook Page

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A neskutočne sa mi páči tento design. Hoci ešte vždy, keď načítam tvoj blog, tak ma to tak na stotinku sekundy zaskočí (asi som si zvykla na ten predošlý :D), ale zakaždým ho minimálne pár sekúnd poobdivujem ♥ Je skutočne krásny ♥

      Odstrániť
  4. S tím vymýšlením outfitů jsem na tom naprosto stejně - buď mám kraťasy a jen měním trička, nebo to vyřeším overalem. Léto umí být vážně kruté... ale i tak outfit super! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tá sukňa je super :)
    a ja v tomto teple riešim oblečenie rovnako. stále striedam niekoľko šiat, prípadne nejaké sukne a čím voľnejšie, tým lepšie :D inak leto by som mala aj rada, keby sa nespotím vonku do 10 minút .

    OdpovedaťOdstrániť
  6. páči sa mi, že si to tou kabelkou obzvláštnila :)

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja to mám s letom zase naopak - keď som bola menšia, leto som nemala rada, pretože mi stále bývalo zle z tých vysokých horúčav. No teraz som si ho celkom obľúbila a tieto horúčavy mi už úplne prestali vadiť. :D
    Skvelý outfit! Tá sukňa je naozaj skvelá, najmä tá jej dĺžka! <3

    CAROLINE

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Moje pocity a názory ma leto sú úplne rovnaké! Jeseň a jar. Achh ako ss už na ne teším. Čo sa týka čiernej, tej sa nevzdám ani cez leto. A inak vyzeráš krasné! Moc sa ti to hodí! :)

    SASHA´S LIFE

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Hmm. Ja si leto najviac spájam so slobodou, voľnosťou, pohodou, všetkými večerami, cestami, dovolenkami a práve preto ho tak veľmi milujem. Samozrejme mám radšej počasie, keď si môžem obliecť či sukňu či nohavice, teraz mám pocit, že si dám na seba iba šaty a vznikne z toho nezaujímavý outfit, no aj tak je to pre mňa skôr druhoradé a nemyslím na to.:)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Fotky sa veľmi podarili! <3 Vyzeráš na nich dokonalo (a že dokonalosť neexistuje!) Leto je niekedy na nevydržanie no myslím, že jar a jeseň sú obľúbené ročné obdobia viacerých ľudí. Aj leto má svoje pozitíva. Hlavne vodu a krásu! <3
    WITH GREY WOLF

    OdpovedaťOdstrániť
  11. To je boží!! Hned jsem si vzpomněla na Adams family, asi jak je to takové temné :D Ale moc se mi to líbí!
    BLOND SITE

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Můžeš mi říct, jak jsi "přidělala" ty popisky k fotce?! Už měsíce se pídím po tom, jak to udělat a nevím :D - no nic, každopádně se mi to moc líbí <3.
    A soucítím s tebou co se týče veder, taky se strašně potím (i v zimě, eh...), ještě, že teď u nás vedra moc nejsou.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som sa s tým štvala tiež niekoľko mesiacov a popravde ani neviem ako som to dokázala. Skús dať do googlu "text over image in html" a pohľadaj nejaké užitočné informácie. Treba si nájsť poriadny základ, ktorý by fungoval (to mi trvalo asi najdlhšie) a potom to už len nejak spojiť s bloggerom (ktorý neskutočne protestoval). Doteraz neviem, čo to je za kód, ktorý používam, len ho kopírujem z článku na článok a dúfam, že sa to nepokazí. To je zatiaľ len experiment, ktorému veľmi nerozumiem, ale snáď raz v budúcnosti budem.

      Odstrániť
  13. Mňa tieto horúčavy nebavia tiež, ale zase si užívam teplé večery, keď sa s prepáčením nemusím serkať so silonkami :D

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE