BLUE & WHITE WAVE

2016-07-03

- in this photo:
sunglasses: Tally Weijl | shirt: Zara
shorts: Bershka | sneakers: H&M


pohodlnosť

To ja mám vždy také šťastie, že keď ma niečo v obchode veľmi zaujme, hneď sa to objaví všade v módnych časopisoch a v outfitoch rôznych blogeriek. Občas sa mi takýto kúsok podarí aj kúpiť, trochu váhania tam vždy je, či to dostatočne vynosím. Takýmto kúskom je aj táto košeľa. Nič podobné som pred tým nevlastnila a zaujala ma na prvý pohľad. Zvyčajne nakupujem v zľavách, ale do toho som jednoducho investovala aj trochu viac ako som chcela, aby som bola pripravená na toto leto. A hneď ako som si ju domov priniesla, moja najobľúbenejšia blogerka mala už pripravené outfity s podobným kúskom.

Táto košeľa je asi jediným letným kúskom, ktorý nie je čierny či šedý a vyniká výraznou farbou. Som na seba pyšná, pretože sa snažím kupovať si aj výraznejšie kúsky. Je vždy dobré si niečo také zaobstarať na leto, pretože sa to hodí hocikde. Dá sa to kombinovať s rôznymi strihmi nohavíc, dokonca nosiť aj ako šaty na pláž, pretože materiál je prijemný a ľahký. Aj keď má dlhý rukáv, dajú sa v ňom vydržať príjemné letné večery.

Fú, už som dlho žiadny outfitový článok nevenovala plne outfitu, či dokonca jednému kúsku, tak také malé okienko do môjho života - konečne som spratala veci zo strednej, nájsť si brigádu na doma je stále väčší a väčší nesplniteľný sen, aspoň sa môžem venovať jazykom, zistila som, že po troch mesiacoch bez pohybu musím začať na sebe makať, pretože sa cítim veľmi unavene a bez života, začala som hrať veľmi zaujímavú hru Limbo (ak chcete odporúčania na skvelé hry na mobile, dajte vedieť spíšem), s audioknihou som na dvasiatej kapitole, dnes večer idem do kina na film Oslnení slnkom (veľmi sa teším, Dakota a Matthias sú moji obľúbenci) a aj keď si uvedomujem, že nie všetko je v poriadku a ja musím na sebe zapracovať vo všetkých ohľadoch a čaká ma dlhá cesta, uvedomujem si aj to, že mám dôvod byť neskonale šťastný človek. Pôvodne som k týmto fotkám napísala neskutočne pesimistický článok, no viem, že vždy je lepšie sa na všetko pozrieť s tej svetlej stránky.

11 komentárov:

  1. Tak tá košeľa je dokonalá!!! Páni ty vyzeráš perfektne! <3
    WITH GREY WOLF

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Keď som sa sama premávala po obchodoch v Bratislave, tak som v niektorom obchode (fakt už neviem kde, keď som čakala na kamarátky, ktoré akurát robili prijímačky na EUBU, tak som prešla celý Aupark asi trikrát :D) aj mala v rukách košeľu na rovnaký štýl, ale... neviem, akosi som ju ani nebrala so sebou do kabínky, sama neviem prečo :D Ale ako sa dívam na teba a fotky vyššie, až ľutujem, že som akosi stratila odvahu si ju vyskúšať - vyzerá úžasne ♥ Takže pri najbližších nákupoch (ktoré budú asi o týždeň v Čechách) po nej určite siahnem :D
    BEELIEVIN // Facebook Page

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Košeľa je prenádherná! Ja mám košele veľmi rada, len nemám na leto žiadnu takúto ľahkú. Ale rada by som si kúpila podobnú bielu, no zatiaľ moje nakupovacie schopnosti zlyhávajú.
    A aano, vždy je dobré pozrieť sa na všetko z tej svetlej stránky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jehee, tak přesně tuhle košili si pořád beru od mamky ze skříně, je perfektní!! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mne sa tento štýl košieľ páčil už veľmi dlho, no keď som si ich obliekla ja, pripadala som si v nich príliš obyčajne, zatiaľ čo na ostatných vyzerala dokonale. Teraz prišli opäť do módy a ja som po nich hneď začala pokukovať, keďže baby blue farba ma upútava čím ďalej, tým viac, ibaže mi pripadali veľmi drahé a mne narozdiel od teba bolo ľúto dať za ňu toľko peňazí. Avšak tento víkend doniesla teta plné vrecia oblečenia, v ktorých som vylovila aj takúto košeľu, tak som si ju rovno nechala. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Outfit sa ti veľmi podaril! :) Pristane ti :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Úúúú, taktéž miluju Matthiase :D!
    Jsem ráda, že jsi se nakonec přiklonila k veselejšímu článku, zjišťuju i na sobě, že když se člověk fakt přemáhá a usmívá se, pak se najednou ani moc přemáhat nemusí. Ikdyž problémy zůstanou, to jo. A přeju ti, ať si najdeš nějakou brigádu na doma, nehledáš třeba nějakou grafickou? Zrovna z jednoho "výběrového řízení" na pomocného grafika mě vyřadili, jestli chceš, můžu ti najít ještě jednou tu nabídku ;).

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Skvelý outfit! <3 Tá košeľa je fakt krásna, presne pred pár dňami som si ju chcela aj kúpiť, avšak nestihla som to, pretože sme museli už odísť a rad za pokladňou bol snáď nekonečný :D

    CAROLINE

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tá košeľa je úžasná, veľmi ti pristane a už sa teším na ďalšie outfity s ňou. ♥ Ja som na tom tiež tak, že sa mi v obchode veľakrát niečo páči, aj si to chcem kúpiť, ale potom si poviem, že to nevynosím a len to bude zbytočne visieť v skrini. Potom to však ako inak ľutujem a predstavujem si, s čím by som to nosila a v hlave sa karhám za to, že toľko nad vecami premýšľam. :D

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE