SUMMER ESSENTIALS: VINTAGE BAG

2016-07-13

- in this article:
Aliexpress sunglasses | Vintage bag
Avon Care cocoa butter - rich cream


kakaová farba

Séria letných nevyhnutností pokračuje opäť s hnedým nádychom. Moje s(r)andálky vždy párujem s týmto zázrakom. Kožená mini kabelka s boho detailami má ideálnu veľkosť, ale aj vzhľad na toto veľmi horúco leto (aj keď práve leje, aj to treba na ochladenie). Je po mojej mamke a som z nej nadšená, pretože je už málo vecí, ktoré sú kožené a dajú sa zohnať za dobrú cenu. Ramienok je dlhý tak akurát, pretože ja ich nemám rada príliš dlhé, potom sa mi kabelka v jednom kuse pri chôdzi odráža od zadku a to teda nie je veľmi príjemné. Jednoducho mi príde výnimočná a to je v tejto dobe plnej značiek a trendov ťažko povedať. Veľmi sa z nej teším a určite ma bude sprevádzať aj po potulkách v Grécku.

Ďalšou vecičkou, ktorú nosím každodenne sú okuliare, ktoré som si objednala ešte v zime z Aliexpressu. Neobjednávam tam často a keď už hej, tak sú to aj tak len maličkosti. Tieto okuliare stáli 1,50€ a za túto cenu vyzerajú úžasne! Vybrala som si leopardí vzor, pretože taký ešte v mojej zbierke nemám. Neviem, čo sa so mnou stalo, kedysi som hnedú nemohla vystáť a teraz kupujem veci na leto len v tejto farbe. No príde mi vhodnejšia ako klasická čierna, aj keď tej sa vzdať taktiež nemienim.

Zabŕdla som trochu aj to beauty sveta. Mám veľmi suchú pokožku a cez prázdniny som konečne dostala čas na to, aby som sa jej mohla trochu povenovať. Kúpila som si nový krém na tvár, mám zálusk na micelárnu vodu. Šampón tiež novej značky. A zrazu som v skrini objavila toto. Nebudem to veľmi vychvaľovať, pretože nepoužívam to veľmi pre účinky, ktoré sa majú dostaviť, ale skôr pre vôňu. O nohy sa starám už v sprche (používam špeciálny gél na nohy, ktorý zanechá moju pokožku úžasne vláčnu a hydratovanú), takže potom ich nejak veľmi neriešim. No toto kakaové maslo má veľmi príjemnú vôňu na toto letné obdobie. Ako vidíte, som čistý laik na tieto kozmetičné veci, keďže niečo užívam len pre vôňu...

Určite chystám ďalšie nevyhnutné kúsky a tipy na toto letné obdobie. Dúfam, že sa vám budú takéto články. Ak máte pre mňa nejaké vaše letné tipy, budem rada, ak mi dáte vedieť do komentárov. 

11 komentárov:

  1. Úžasný článok a skvelé fotky! Hnedú som si teraz tiež veľmi (dá sa povedať, že až príliš) obľúbila. Ako si už povedala, sandálky ladím s kabelkami, opaskami a neviem čím všetkým ešte... Nová závislosť. Momentálne si mi pripomenula ako dlho som už nebola na Aliexpresse a bolo by na čase spraviť si nejakou maličkosťou radosť! :)
    WITH GREY WOLF

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Veľmi pekné fotky :) Kabelka je pekný kúsok a okuliare z ali sú super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak ta kabelka je naprosto nádherná ♥ co se týče hnědé, tak se mi spousta věcí v téhle barvě líbí, ale prostě si je nikdy nekoupím. Asi se v ní necítím nebo ji neumím kombinovat.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Wau.. dost atypická kabelka ^^ ale musím říct - naprosto luxusní :) ta barva a tak, dokonalá na léto ♥ Cappuccino Lover

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mám rada takéto... staršie veci, po niekom, veci, ktoré majú svoj príbeh. Navyše - takéto reusing vecí a ich zakomponovanie do outfitov im dodá iný nádych, ktorý nedosiahneš, keď si kúpiš kabelku z klasického obchodu; a takisto tiež vidno, že je pravda, čo nám hovoria naši rodičia a starí rodičia - že kedysi bývali veci oveľa kvalitnejšie :D
    Okuliare sú úžasné! Ja o kolekcii veľmi hovoriť nemôžem, keďže si nové okuliare kupujem iba vtedy, keď sú tie predošlé zničené alebo stratené; ale určite by som si ich mala zaobstarať viac :D
    BEELIEVIN // Facebook Page

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Kabelka je krásna. Mám rada takéto retro veci. A musím ti povedať že ty z obyčajnej kabelky dokážeš urobiť "modelku". Tie tvoje fotky! Páči sa mi tá ich jednoduchosť!!


    SASHA´S LIFE

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tá taška je naozaj skvelá! Takéto kúsky po mamine úplne zbožňujem a vždy sa teším, keď objavím niečo skvelé v jej skrini! :)
    CAROLINE

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Taška je krásna! Milujem všetko čo sa týka histórie a tieto vintage vecičky <3 ... Z Aliexpresu ale často nenakupujem, niekedy som zvykla cez Ebay :)

    Na blogu akurát prebieha Giveaway, tak ak by si chcela, môžeš sa zapojiť :) ~ Caroline

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE