BLACK AND WHITE

2016-08-13

- in this photo:
sunglasses: Koton | top: Zara
trousers: F&F | trainers: H&M


zmätok

Tento čierno-biely zmätok/chaos/neporiadok nemám len na sebe v podobe outfitu, ale je taktiež v mojej hlave. Mám ju plnú vysokej školy. Moje prázdniny sa mi v hlave krátia a ja rozmýšľam nad úskaliami, ktoré ma čakajú. Ja, stresujúci introvert, sa dostanem na izbu k cudzej osobe, kde budem musieť používať kúpeľňu s ďalšími deviatimi osobami, rozprávať v dvoch cudzích jazykoch a samozrejme naučiť sa žiť samostatne. Premýšľam, čo si vezmem do tej Bratislavy. A nejde len o oblečenie, ale aj o bežné veci, ktoré zvyčajne ani nenakupujem ja (napr. tyčinky do uší). Jedna moja polovica je odhodlaná a teší sa na tie dobrodružstvá a druhá si myslím, že sa totálne stratí a nezvládne ten tlak z okolia. Možno to len trochu viac prežívam (ako ostatne všetko, čo sa v mojom živote deje), ale viem, že nie som jediná, a že aj ostatní ľudia, ktorí sa na vysokú chystajú a záleží im na to, majú z toho všetkého zmiešané pocity. Každopádne, živote je plný prekážok a prekvapení a ja som zvedavá na tú ďalšiu etapu mojej existencie.

Okrem rozmýšľania nad vysokou školou si momentálne užívam ochladenie. Je to oveľa príjemnejšie ako tie horúčky, ktoré sme tu zažívali, ale taktiež viem, že mnohí z vás si to slnko pekne užívali. Chcem sa prinútiť prečítať aspoň prvý diel Dona Quijota predtým ako sa vyberiem do školy a taktiež si prejsť v skratke španielsku gramatiku (veď musím využiť ten voľný čas, keď nebrigádujem). Som veľmi rada, že som sa prinútila cvičiť aspoň doma (zatiaľ), keď prídem do veľkého mesta čaká ma tam tréner (toť môj brat), ktorý mi nedá oddychu a úprimne sa na to aj teším, keďže som si všimla, že cvičenie mi pomáha. A najväčším prekvapením v poslednej dobe je pre mňa sóda bikarbóna, ktorá mi taktiež veľmi pomáha. Ma neskutočne široké využitie a ja som rada, že som ju vyskúšala.




To sú asi také naj posledné novinky z môjho života, hlavy a šatníka. Trochu zmätku vo všetkom nikomu neuškodilo a dúfam, že mi ani neuškodí. Ako sa máte vy? Žijete si ešte prázdninovo alebo rozmýšľate aj o tom, čo vás najbližšie čaká?


snapchat: feelikeunic0rn





9 komentárov:

  1. Nemozes byt introvert ked mas peckovy blog! a inak, tiez mam z toho paniku, a to som vraj extrovert.... ale mam byt len s jednou babou (co mam este vacsi stres lebo chudinka kvôli mne bude musiet po roku ostat sama) a o kupelnu sa budem chvalabohu delit iba snou :D so.. keep calm. Držím päste!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mega sa mi páči takáto "daring" kombinácia vzorov!!! :3 neboj všetko sa aj v Bratiske zvládne a zabývaš sa tu ani nebudeš vedieť ako :))
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja verím, že všetok ten tlak zvládneš :) Vysokú si určite užiješ, hlavne si nerob starosti! :) Ináč, páči sa mi, že si skombinovala prúžky s károvaným vzorom <3 Vyzeráš dokonalo a bodka!!! (teda výkričník)
    WITH GREY WOLF

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To je super! Strašně moc se mi ta kombinace líbí! :3 a úplně chápu tvoje obavy, taky jsem naprosto asociální introvert zvyklý panikařit, když je najednou kolem moc lidí. Prázdniny byly hodně pracovní a stresující, haha, jak jinak. : ) Už se těším, až se to nějak uklidní.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. :DD mne je tak smiešno, keď si predstavím, že som asi jediný človek, ktorý plače za slnkom a vôbec sa mu ochladenie nepáči. Ja túto zimu asi fakt neprežijem a každým rokom je pomyslenie na chlad, mráz a kabáty horší.
    Inak s tými stresmi ti verím. Ja som na jeden strane rada, že som na strednej dokonca o rok navyše, pretože si neviem predstaviť, že by som už teraz mala rozhodovať o svojej budúcnosti, no na druhej strane, chcem už z tade tak veľmi vypadnúť. Rovnako ako hovoríš ty, neviem si predstaviť, že mám zrazu žiť s cudzími osobami a zdieľať s nimi priestor, takže úplne rozumiem, že ti nie je všetko jedno. No určite to všetko zvládneš! V živote nás čakajú ešte ťažšie prekážky a rozhodnutia.:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Outfit sa mi veľmi páči, tie nohavice by som brala okamžite - presne môj štýl.
    Čo sa školy týka, tak ti veľmi držím palce. Ja som ešte na gympli a mám trošku času, ale príde mi to strašme vzrušujúce, takže ja sa už teším keď pôjdem ja. Len nezávidím to delenie o kúpeľňu teda :/. Ale to iste zvládneš

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásne fotky! ♥ Ja si ani neviem predstaviť, že by som sa mala rozhodovať o vysokej škole a o všetkom okolo toho. Príde mi to ešte na mňa veľa a práve preto som docela rada, že chodím na 5 ročnú strednú. Síce, má to svoje veľké negatíva (bude to ako keby som prepadla, pretože zo strednej odídem ako 20 ročná haha). Ale verím, že ty to všetko zvládneš a budeš tam šťastná. :)

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE