DENIM ON DENIM INSPIRATION

2016-08-18


Včera som dostala záchvat tvorivosti a tak uzrela svetlo sveta táto mini koláž. Veľmi rada pracujem s grafikou, kedysi som sa jej venovala viac, ale keďže na ňu nemám čas, som rada, že sa k tomu môžem dostať aspoň prostredníctvom takýchto výtvorov. Rozhodla som sa vám predstaviť ďalší trend, ktorý sa mne osobne veľmi páči, a keďže počasie sa v poslednej dobe rýchlo menilo, tak aj ja som zo skrine vytiahla svoju starú rifľovú bundu. K tejto staručkej denimke pribudol kamarát v podobe novej rifľovky, ktorá je trochu oversized a našla som ju v sekáči za 1€ (ďalší úlovok prázdnin, prvý bola mikina za 50 centov). Som z nej nadšená a už teraz sa teším ako ju vynosím v jeseni počas mojich potulkách v novom meste.

Aj napriek tomu, že párovanie denimu je stále u niekoho kontroverzné až priam absurdné, mne tento trend veľmi učaroval (aj ja to občas praktizujem, ale s rozdielnymi odtieňami denimu). Myslím, že denim je v móde niečo ako najlepší priateľ človeka. Nevieš, čo na seba? Rifle to istia. Cestuješ, festivaluješ, chodíš do školy a pritom sa trochu ochladilo? Denimová bunda je to najlepšie (neviem aký máte vzťah s koženkami, ale ja žiadnu nemám a nikdy som ma tie typické čierne biker jackets nezaujali). 
Všetko je o výzvach a myslím, že párovanie denimu je jednou z výziev v módnom svete. Ja sa dokonca vždy poteším, keď vidím, že nejaká moja obľúbená blogerka nafotila outfit na štýl "denim on denim" je to pre mňa vždy veľká dávka inšpirácie.

Ako tak na seba pozerám, som úplne nadšená z toho, že prichádza jeseň. Hlavne to celé vzrušenie okolo toho nového sveta, čo ma čaká. Vždy iba rozmýšľam, čo za veci si tam vezmem a už teraz viem, že na 100% vsadím na pohodlnosť, lebo nič nie je lepšie ako chodiť do školy v rifľoch, botaskách, mikine a denimke.

Mňa by veľmi zaujímalo, čo si vy myslíte o tomto denim on denim trende - nosíte to alebo si netrúfate, páčia sa vám outfity? Pokojne mi pošlite nejaké ďalšie inšpirácie na teúto kombináciu alebo mi rovno povedzte na aký trend sa na jeseň najviac tešíte vy? Taktiež mi môžete poslať inšpirácie, ja sa vždy len poteším.

snapchat: feelikeunic0rn

9 komentárov:

  1. Mne sa veľmi páči tento trend ale zatiaľ som ešte nenašla také denimové kúsky, ktoré by sa mi páčili, takže nemám čo kombinovať. Určite však tento trend podporujem a dúfam, že aj ja si raz takýto outfit oblečiem.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ľúbim denim a ľúbim tvoje koláže♥♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Denim on denim je moja veľká láska !! Na jeseň sa vždy strašne teším najmä lebo budem môcť nosiť svoju tiež sekáčovo ulovenú riflovú bundu :D
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Denim milujem a nič si neviem bez toho predstaviť!:) Skvelá inšpirácia🙊🙈

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mně osobně se tahle kombinace strašně moc líbí, ale zatím jsem nepotkala nikoho, na kom by to vypadalo dobře nebo to měl dobře zkombinované!! Sama doma nemám skoro žádné denimové kousky, tak je to složité, ale v hlavě mám naprosto přesný plán, jak by to mělo vypadat - tak jen čekám, až budu mít náladu na nějaké větší šití :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Taky se mi líbí tahle kombinace, ale žádné denimové kousky (jako bundička nebo košile) doma nemám. :)

    Šárka Zelená

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Neviem si pomôcť ale na tvoje koláže by som sa dokázala pozerať hoc aj hodinu. ♥ Mne sa denim on demin páči, keď to nie je veľmi prehnané. Napríklad na prvom hornom obrázku v koláži sa mi to veľmi páči a aj to, že je odtieňom ten denim rovnaký. Ale ja proti tomu nič nemám, denim je láska, tak prečo ho nosiť len na jednej časti oblečenia. :D

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE