BACK TO SCHOOL GIVEAWAY

2016-09-01

- in this photo:
notebook & pens: Tesco
washi tapes: Aliexpress
sunshine kiss: Avon


škola volá

Od poslednej giveaway ubehlo pol roka a čísielko na spodku so sledovateľmi sa pohlo len o dve miesta. Úprimne? Nevadí mi to. Záchvaty typu "potrebujem mať veľa followerov, lebo len vtedy viem, že na mne záleží" sú preč. Aj tak viem, že väčšina ľudí fičí na iných sociálnych sieťach. Dnes som si prečítala komentáre ku starej giveaway, kde som sa vás pýtala na názor na môj blog. Bude to možno trápne či sentimentálne, ale neskutočne ma to dojalo. Toľko skvelých ľudí mám za sebou, toľko skvelých rokov som s nimi internetila a ja som z toho namäkko. Chýba mi občas ten "slávny" dreaming, z ktorého ma každý pozná. Je to však éra, ktorá je za mnou a ja si to musím uvedomiť. Bola som rada za každého chápavého človeka a pritom boli moje článku plné agresie a negativizmu (chcelo sa im to vážne čítať?). Som stále rovnaká, ale môj pohľad na určité veci sa zmenil, zdá sa, k lepšiemu. A za to môžete aj vy!

A preto som sa rozhodla urobiť ďalšiu giveaway, ktorá ma oslavovať nástup do školy(lebo čerstvá vysokoškoláčka inak nemôže)! Aby som vás jednoducho obdarovala. Vy určite viete, že zbožňujem minimalistický štýl v podobe čiernej, bielej a sivej, ale občas jednoducho neodolám roztomilosti a vtedy v mojom peračníku či taške nastane farebný výbuch. Táto giveaway obsahuje mačičkový notes linajkovaný (lebo mačky sú naj), 5 pier, ktoré majú modrú náplň, ale rozkošný obal, 3 washi pásky a telový sprej, ktorý vám svojou vôňou a prevedením bude pripomínať leto aj počas septembrových večerov.




Takže podmienky na zúčastnenie budú jednoduché ako vždy (lebo ani ja nemám rada, keď je to príliš zložité):


  1. do komentárov mi napíšte svoj email, aby som vás mohla v prípade výhry kontaktovať
  2. budem rada, ak ma budete sledovať na nejakej zo sociálnych sietí - výber je na vás (instagram | facebook | bloglovin)
  3. a ako poslednú "požiadavku" si dáme niečo zábavné - tešíte sa do školy? obľúbené predmety? čo študujete? a hlavne ako si plánujete učenie a aké školské potreby máte najradšej?


Možno to je veľa otázok na jedného, ale ja sa strašne rada bavím na tému škola (ha). Táto giveaway bude trvať do 8.9. kedy vyhlásim výhercu na mojej facebookovej stránke a napíšem mu osobne mail.


snapchat: feelikeunic0rn







13 komentárov:

  1. gfc: jay / júlia pavlíková
    ig: jayis_
    bloglovin: jayyx
    či sa teším? fuuuuh som na vážkach, posledné dni prázdnin už akosi nemám čím vyplniť, a tak mi nejaká tá pravidelná činnosť v podobe sedenia v škole nezaškodí, ale inak ani nie, minulý rok som bola aspoň zvedavá na nové predmety a spôsob učenia sa, teraz je to už také zabehnutejšie. som na anglickom bilingválnom gymnáziu, nastupujem do tretieho ročníka (z piatich). obľúbené predmety? angličtina, biológia, chémia, nemčina.. uvidím, čo sa objaví vo výbere seminárov, toto bude pre mňa celkom ťažké rozhodnutie tento rok. milujem nakupovanie školských potrieb, akýchkoľvek papiernických! od pier cez notesy, diáre až po nálepky, zakladače, čokoľvek. dávam si na tom celkom záležať. tento rok celkom plánujem zmeniť môj systém - doteraz som mala na každý predmet jeden zošit, no na konci roka som si zvykla písať všetko po papieroch a zakladať to do (euro)obalov a odteraz to chcem vyskúšať presne takto, ibaže s tvrdým zakladačom. uvidím, ako to pôjde, či to nebude moc chaotické, keď budem mať milion papierov, ktoré si budem priebežne vykladať a prekladať a zakladať inde a či sa nevrátim k starému systému. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. 1. iva.jeli@gmail.com
    2. už sledujem na instagrame @ifonka_
    3. do školy sa teším na niektoré veci haha :D keďže študujem biológiu najviac mám rada akékoľvek labáky (na tie sa aj najviac teším), a ľúbim farebné perá a pekné zakladače a nálepky všetkých možných typov :D a učenie plánujem väčšinou v bullet journale a potom si robím vždy konkrétny plán na týždeň/ deň na post it :3
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
  3. už ta followujem vyše roka,ale keby náhodou nevieš tak
    gfc: Dominicaminarik a to iste aj na fb aj na insta (verná ti navždy)
    A čo škola? rovnako ako ty. Panika z toho čo ma čaká, sprostá sprostá pedagogika. Porsím ťa šak ku mne sa to ani nehodí :D celé 3 roky spamujem moj blog farmaceutickými záležitosti a teraz (wtf) zmena.
    A zapájam sa do giveaway lebo také cute sprostosti strašne milujem, tak reku ze skusim šťastie :)
    ps drž sa v škole, kedy sa ti začína?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. táto giveaway je maximálne roztomilá, nádherné veci ♥
    1. monka.xxx.1d@gmail.com
    2. sledujem ťa na instagrame ako xxmonkaxx
    3. do školy sa teším skôr kvôli ľuďom, nie učeniu. cítim sa celkovo nepripravená a mám pocit, že tento ročník bude ťažký. som na obchodnej akadémii (bilingválny odbor) a budem ešte len tretiačka. občas sa tak zamýšľam nad tým, či som si správne vybrala tento 5 ročný odbor, ale pravdaže, už to nezmením a ani by som nemenila. moje obľúbené predmety sú (pravdaže) angličtina a konverzácie. taktiež ma -dá sa povedať- baví ekonomika, predsa len, som na obchodnej a nejaký ten vzťah k nej musím mať. učím sa zvyčajne tým spôsobom, že si veľa vecí robím dopredu, potom mám pokoj a môžem sa venovať veciam, na ktoré potrebujem viac času. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. 1. alexcuchorova@gmail.com
    2. na insta ta už sledujem ako alexandra_cuchorova
    3. Takže chodím na gymnáziuam a pár dní sa mi naštartuje druhý ročník. Jediné čo ma teraz v spojení so školou teší že už nebudem nováčik a ako tak viem čo mám očakávať. Aj keď dosť ma trápy to že nám zmenili každého učiteľa na predmet. Zo školy sa ja moc nestresujem, som taký typ že mám všetko na klobáse (aké prirovnanie:DD) ale táto vec ma vážne začína stresovať. Čo sa týka predmetov doteraz ma neskutočne bavil dejepis, ale myslím si že to bolo hlavne vďaka učiteľovi, ktorý rozprával tak pútavo, že dejepis bol pre mňa asi najľahší predmet. Taktiež angličtina a slovečina teda presnejšie literatúra tá je pre mňa o dať lepšia. Ale naopak chémia, to nie. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ivus.malikova@gmail.com
    s radosťou ťa sledujem na insta (ako @ivamalikova) a tiež aj na bloglovine
    tento rok budem prváčkou na vysokej škole - UKF Filozofická fakulta - Riadenie kultúry a turizmu, takže ani neviem, či sa teším.. skôr sa bojím ale zároveň cítim akési vzrušenie, pretože neviem čo ma čaká a dúfam, že to bude fajn.. na strednej škole som milovala farebné perá, pretože som typ človeka, ktorý si najviac pamätá vďaka zraku - presne viem kde som mala danú informáciu napísanú a ešte akým perom, takže farebné perá boli tutovkou a som si istá, že aj na vysokej škole budú mojim veľkým pomocníkom.. Neviem, čo bude mojim obľúbeným predmetom, myslím že to bude buď francúzština alebo španielčina (ešte neviem, ktorý jazyk si vybrať) ale super predmety budú aj hotelierstvo a gastronómia v druhom ročníku.. neviem ešte ako si naplánujem učenie - bude to pre mňa nový systém ale dúfam, že to všetko zvládnem ...

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mám strašně ráda papírnictví a všechny tyhle serepetičky! :D Mohla bych tam být hodiny! :)
    Dávám odběr a pokud by si se chtěla podívat znovu na mojí stránku, případně dát lajk na fb, budu moc ráda! :)
    www.lifestylebirdie.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. • zakarovska.b@gmail.com
    • pokiaľ viem, tak ťa followujem na úplne všetkých tvojich sociálnych sieťach :D
    • ja... na jednu stranu mám strach. Predsa len budem zrazu v Bratislave, viac-menej sama, a okrem povinností zo školy mi na plecia pribudnú i všetky "domáce práce" v byte; už sa nebudem môcť spoliehať, že si budem mať do čoho naliať vodu, lebo "mamka umyje riad". Budeme musieť variť, prať, žehliť, vysávať, utierať prach... Ale momentálne vo mne i tak prevláda nadšenie. Teším sa, veľmi. Na Bratislavu, na byt, aj na to upratovanie, no i na školu (čo oľutujem už hneď v októbri a budem znova chcieť prázdniny :D) a na nových ľudí. Hoci už nebudem mať každú chvíľu pri sebe rodičov, aby ma podržali, budem mať dve najlepšie kamarátky, na intráku bude osem bývalých spolužiakov, budeš tam ty... Teším sa. Bude to super ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  9. • marusinka66@azet.sk
    • Sledujem ťa na instagrame aj na facebooku :)
    • Do školy sa neteším (asi to nie je veľmi prekvapujúce), to je zároveň aj dôvod, prečo milujem nákupy milých vecičiek do školy, ktoré mi spríjemnia čas, ktorý v nej musím stráviť :D Nakúpila som si niekoľko drobností z internetu, z ktorých sa teraz vytešujem ale úprimne... Asi ich nikdy nebudem mať dosť :D Študujem na gymnáziu, momentálne idem do tretiaku :) Čo sa týka obľúbených predmetov, je to jednoznačne dejepis a chémia, chémii by som sa chcela venovať aj ďalej, premýšľam nad štúdiom farmácie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. axdarina@gmail.com
    do školy se těším, mám poslední rok na gymplu a jsem ráda, že jsme měli možnost vybírat semináře, tak že budu trávit čas jen nad tím, co mě baví. aspon doufám :) bude těžkýý a zábavný rok s milovanou chemii

    OdpovedaťOdstrániť
  11. jajka.cab@gmail.com
    A jééj - chjo, hned druhý den ve škole jsme nanečisto psali maturitní písemku z matiky, já se na to vykašlala a těch 90 minut strávila psaním scénáře, kterej potřebuju, abych mohla poslat přihlášku na FAMU. Což bude taky docela sranda, jelikož neustále bojuju se svou leností a (ne)sebevědomím a celkově se bojím vůběc něco natočit, jelikož na FAMU mě stejně nevemou, žejo...takže tak je to momentálně se mnou :D.

    (ps, ty věcičky josu strašně kjuut, takže a´T je vyhraje kdokoliv, bude mít šťastné školní dny!)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Do školy jsem se šíleně netěšila! Nesnáším to každodenní vstávání a stres z testů a zkoušení. :D Navíc mi přijde, že ty prázdniny utekly fakt hrozně rychle, takže o to je to horší. :/ :) Nejoblíbenější předmět nemám, studuji vnitřní obchod, učení si nijak neplánuji a ze školních potřeb mám ráda snad všechno - jak propisky, tak různé sešítky, bločky, trhačky.. :D
    FB - Jana Pelíšková, IG - diaryofgirlythings
    diaryofgirlythings@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Vecí z papiernictva nikdy nie je dosť :3 Tak skúsim šťastie :) Popravde sa pomaly začínam tešiť do školy, asi som tak nastavená, že začiatkom septembra to na mňa príde :D Aj keď som si myslela, že sa leta budem vzdávať ťažko. Predmety mám každý semester iné (aspoň väčšinu z nich) a teda neviem, ktoré z nich budem mať rada :D No malé tušenie mám, napr. tvorivé písanie, dejiny komiksu či multimediálna tvorba znejú zaujímavo :) (študujem mediálne štúdiá). Na základnej/strednej som mala najradšej matiku, výtvarnú a literatúru :)) Zo školských potrieb mám najradšej asi... všetko :) Zápisníky, pekné perá, peračníky, to je moje. Učenie si vždy snažím rozdeliť tak, aby som sa z toho nezbláznila, ale niekedy sa tomu nedá zabrániť a musím sa prispôsobiť (zápočtový týždeň a pod. -_-), teda sa so slzami na krajíčku premáhať a pozerať túžobne von oknom na reálny svet, haha. Držím palce v novom školskom roku a len tak ďalej s blogovaním, rada sem zavítam :)

    sonjatokarova@gmail.com (sledujem aj na insta :))

    OdpovedaťOdstrániť
OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE