JESENNE STAGNUJEM

2016-11-12

- in this photo:
sweatshirt & denim jacket: second-hand
scarf: H&M | trousers: F&F
chelsea boots: deichmann


zápočtovo

Presne tak som si myslela, že to dopadne, mesiac hluchoty tu, na instagrame, facebooku, všade. Prestávam byť súčasťou tohto internetového sveta a stávam sa pozorovateľom. Výhovorky, nemám čas, sú zbytočné, pretože snáď je vám zjavné, čo teraz robím - zápočty. Odkedy som prišla na vysokú školu, aktivity, ktoré som robievala vo voľno čase som dosť obmedzila - teraz si už len dovolím spať, najesť sa, vypiť čaj a maximálne raz do týždňa vyraziť do nejakého nákupného centra, či kina, kde sa zdržím max. tri hodinky. Pozeranie youtube, kde sledujem asi tridsať ľudí, som taktiež obmedzila. Teraz si nájdem čas ledva na dvoch z nich (Felix & Marzia).

To, že je to trápenie, som spomínala už veľakrát a ja vám v skutočnosti nemám, čo povedať. Myslela som si, že keď prídem do Bratislavy, budem mať každý týždeň hlavu plnú a zážitkou, ktoré sa ani nezmestia do mojich článkov. Pravdou je, že nemám nič, už ani ten čas, čo som kedysi mávala na strednej (ach, ten mi tak chýba). A už ani náladu. Je zázrak, že sa mi desiateho októbra podaril nafotiť tento outfit. Stenu, ktorá sa za mnou nachádza som obdivovala už dlhšie, tak som jej neodolala. Teraz mám v hlave len návrhy outfitov, ktoré by som rada nafotila, no už nie je čas, ani nálada popri tom všetkom myslieť na blog. Je mi to ľúto, ale zároveň s tým nič neurobím. Uvidím, či niekedy vôbec budem mať energiu ešte niečo pridať. Fotky nie sú, nápady by aj boli, no realizácia je popri tom všetkom nemožná. Stereotyp sa opakujem a vás by to len nudilo, ako tento článok, ktorý je v skutočnosti úplne zbytočný. No snáď si užijete aspoň tieto fotografie, pretože na to, že boli fotené narýchlo sa mi veľmi páčia.




Na záver by som dodala, že tento outfit bol v októbri moja jesenná uniforma. Oversized denim jacket - konečne som našla tú lásku v seconhande za pár korún a nevedela som sa jej vynosiť. No snehová kalamita, ktorú teraz pozorujem z okna ma v novembri prinútila začať nosiť kabát. 

Budem veľmi rada, ak mi napíšete, ako sa máte a čo je nové. Mám čas to čítať, maximálne odpovedať na otázky, no veľmi ma mrzí, že som niektoré blogy nevidela už niekoľko mesiacov. Chýbate mi!


snapchat: feelikeunic0rn





7 komentárov:

  1. Neviem si predstaviť čo budem robiť, keď sa dostanem na výšku, pretože už teraz na strednej sa mi zdá, že nemám dokopy žiaden čas. Predstavovala som si, že to bude dokonca ľahšie a menej časovo náročné ako stredná, ale mýlila som sa na plnej čiare, pretože vidím, že to skutočne nie je tak, ako som si to predstavovala.
    Dúfam, že to bude čoskoro lepšie a budeš si vedieť nájsť na veci, ktoré chceš. Inak nádherné fotky, tá riflová bunda je dokonalá. ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Neboj, to, že či máš na výške čas alebo aj nie závisí najmä od toho, aký odbor si vyberieš. Poznám takých, ktorý sa nemusia celý semester nič učiť, skoro žiadne zápočty, voľné dni, čas na brigádu a stačí im prísť na skúšku. No ja mám taký, kde mám z hodiny na hodinu domáce, zo všetkého zápočty, prezentácie, čítania, diskusie, nahrávky, seminárky a popri tom celom sa musím ešte snažiť v jazykoch, ktoré študujem zlepšovať. Takže ja ťa zbytočne nechcem teraz vystrašiť, že to na výške nezvládneš, vážne to záleží od odboru a aj od prístupu k štúdiu, ja môžem chodiť na párty, blogovať, fotiť sa a na všetko sa vykašľať a "prechádzať", ale to by sa odrazilo na mojich výsledkoch a ja som prišla na výšku, aby som sa vzdelávala a nie aby som to flákala :) Takže možno z mojej strany to znie dosť čudne a odstrašujúco, ale je to každého osobná skúsenosť a ja to zatiaľ prežívam takýmto spôsobom.

      Odstrániť
  2. Musím říct, že mi tvoje články docela chybí, tak prosím prosím, ať máš co nejvíc volného času! :) Ale chápu, škola je prostě nejdůležitější. Outfit je super, já tyhle oversized džínovky taky miluju, ale tenhle rok je nahradily spíš bombery a kožené bundy... docela mě ale štve, že to teplé počasí opravdu zmizelo tak rychle... sice jsem se zamilovala do svého nového kabátu, ale přece jenom jsem nestihla vůbec unosit zmíněné džínovky... nojo, tak je to vždycky, že? A ta šála je krásná, do podobných jsem se taky zamilovala (znovu a znovu), stejně jako třeba barevných ponožek. Miluju tyhle hezké detaily, zvlášť na podzim! :) Jinak, když už jsi se ptala, tak já se mám moc dobře, sice toho mám taky nad hlavu, ale zatím se nějak držím a vždy si spravím náladu nějakým tím videem nebo teplou vanou... a hlavně mě začíná obklopovat vánoční atmosféra a ta vyřeší snad veškeré problémy! Měj se krásně! :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  3. fotky sú super ako vždy :)) úplne chápem tvoje rozpoloženie. Ale myslím, že v prváku to má každý tak a potom sa to postupne utrasie a človek má zase čas an veci, ktoré ho bavia a aj tá realizácia je jednoduchšia :) treba vydržať!!!
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jee, tak tohle jsou snad ty nejkrásnější fotky, co tu kdy byly :) Strašně moc ti to na nich sluší, i když chápu tvoje trápení... vlastně jsem na tom tak nějak stejně jako ty... a úplně jsem se zarazila, když jsi napsala, že si na YouTube uděláš čas jen na Felixe a Marziu!!! Jako bys mi mluvila z duše!!! Ještě když teď přidávají videa denně a já se přistihuji při tom, že jim snad i v něčem tak strašně moc závidím tu volnost a že si trápení se školou způsobila jen já sama tím, že jsem tam šla. :D Protože oni mají takovou super volnost, i když to má rozhodně spoustu stinných stránek a určitě neukazují to špatné ve videích... ale prostě.. ach jo :/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ach, aké je skvelé vidieť známu blogovú tvár po dlhom čase.:D Neviem, či to neznie divne, ale tvoj blog mi príde taký príbuzný, narozdiel od ostatných, teda je veľmi málo blogov, ktoré mi pripadajú také osobné.

    Fotky sú naozaj prekrásne, ty si prekrásna! A začínam sa úprimne báť na vysokú kvôli tvojim príspevkom. Dúfam, že si vyberiem takú školu, kde budem mať aspoň trochu života aj mimo nej. Veľmi ti držím palce na zápočty a hlavne veľa síl, určite to zvládneš a možno druhý semester začneš s tým, že už budeš viac zvyknutá a budeš si vedieť nejako vytriediť čas na všetko!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. To je nádherný šál :) Dúfam že si aj v tom rušnom období nájdeš sem tam čas pridať foto, pretože sú veľmi krásne rovnako ako celý tvoj blog a bola by škoda to len tak zahodiť, určite nájdeš spôsob tak aby si bola spokojná aj ty aj čitatelia. Hlavne aby ťa to neobmedzovalo ale prinášalo radosť :) Držím palec

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE