OCHRANA PRÍRODY A REGENERÁCIA VLASOV SO ZNAČKOU YVES ROCHER + GIVEAWAY S JARNÝMI NOVINKAMI

2018-03-22

Dlho som sa naozvala. Nespím, len rozmýšľam nad tým, čo sa teraz vôkol mňa deje. O tomto však neskôr, pretože dnes by som sa rada vyjadrila k niečomu inému. Nechcem vyzerať ako ignorant, len vám v tomto ťažkom období chcem niečo ukázať a sústrediť sa aj na iné veci, na ktorých taktiež záleží.

V poslednej dobe som si všimla, že mnoho blogerov začali používať svoj hlas na propagáciu dobra. Či už ide o nejaké morálne, politické hlásanie alebo len prejav vďaky našej matke Zem. Lianu už sledujem dlho a ona práve teraz predstavuje to, nad čím ja premýšľam už dosť dlhú dobu, no akosi sa bojím to zmeniť, keďže všetci sme vyrastali v dobe, kedy sa plasty používajú na úplne všetko, oblečenie je ľahko dostupné a možno to tak zprv nevyzerá, ale v podstate nám je všetko dané. Minulý rok som si jednoducho začala všímať koľko odpadu denne spotrebujem, koľko jedla sa denne vyhodí, koľko peňazí ľudia dokážu minúť na hlúposti, koľkí ľudia nepoznajú význam slova minimalizmus. Pri každej návšteve obchodu, či už s oblečením alebo kozmetikou sa cítim veľmi previnilo, vždy si uvedomujem, čo kúpou tohto a tohto spôsobujem, ale akosi som sa aj napriek pocitom nedokázala dodriapať k vylepšeniam. Preto ľudí ako Liana obdivujem a snažím sa akosi pomôcť aj ja. O šatníku snáď niekedy inokedy, no dnes by som sa chcela sústrediť na kozmetiku ako takú, keďže už viac ako dva roky nepoužívam takmer nič iné ako kozmetiku od značky Yves Rocher. Je pravda, že dnes mám také šťastie, že mi posielajú ich produkty na testovanie, ale pred dvoma rokmi som na túto značku narazila úplne náhodou, keďže som si myslela, že moja pokožka a vlasy sa budú cítiť oveľa lepšie s použitím rastlinnej kozmetiky a musím povedať, že som mala pravdu a dodnes som za toto rozhodnutie vďačná. Našla som značku, ktorá mi vyhovuje, na ktorú sa v istých ohľadoch môžem spoľahnúť a som neskutočne vďačná, že vám o nej dnes môžem aj napísať.

Posledné dva mesiace totiž používam regeneračné vlasové produkty proti lámaniu vlasov. Ešte v lete minulého roku som si šla zakúpiť regeneračný kondicionér na poškodené vlasy, keďže som sa od Bereniky dozvedela, že kondicionér je super vec a ja sama mám slabé, lámavé vlasy. Šampón som si však nekúpila, pretože ja osobne mám suchú pokožku hlavy a potrebujem používať šampón proti lupinám (poznámka: šampón proti lupinám od značky Yves Rocher je jediný šampón takého druhu, ktorý mne osobne na lupiny aj zaberá; zlé skúsenosti s Head&Shoulders a dokonca aj so šampónmi s lekárne). Kondicionér som začala používať iba na spodnú časť vlasov, nie na pokožku hlavy a už po prvom umytí som bola prekvapená hebkosťou vlasov.

Po umytí však treba vlasy aj ďalej hydratovať, a preto som sa veľmi potešila, keď mi z Yves Rocher zaslali ich sérum proti lámaniu vlasov a nočný regeneračný krém na vlasy. Sérum na vlasy je tá najlepšia vec na celom svete. Ja sama som nikdy predtým žiadne vlasové sérum, oleje alebo masky nepoužívala, keďže som v tomto ohľade dosť lenivá, čo mojim vlasom veľmi neprospievalo. Toto sérum je možné používať na vlhké alebo suché vlasy, no ja ho rada používam na vlhké vlasy po umytí, keďže potom mám vlasy hebké a pekne upravené celé dni. Moje vlasy sú od prírody rovné a po použití séra sú nádherne uhladené. Potom mám chuť si celý deň vlasov dotýkať, pretože sú na dotyk zdravšie a krajšie. Po použití celého flakónu si ho určite plánujem znova kúpiť a odporúčam ho ľuďom, ktorí majú rovnaký typ vlasov ako ja - suché, lámavé, poškodené a jemné. Už za pár mesiacov som sa cítila omnoho lepšie. Čo sa týka nočného krému, vyskúšala som ho len párkrát, pretože fanúšik takýchto nočných krémov veľmi nie som, no celkom ma na tomto kréme prekvapilo, že ho nie je potrebné zmývať, a aj napriek tomu na vlasoch nezanechá mastný film

Všetky tieto produkty majú regeneračné účinky vďaka jojobovému oleju, ktorý vlasy vyživuje a chráni pred vonkajšimi vplyvmi. Vďaka tomu, že sú tieto produkty vyrobené z 99% z rastlinných zložiek, verím, že sú šetrnejšie a hlavne ekologickejšie. Flakóny a obaly výrobkov sú vyrábané z recyklovateľných materiálov a samotné produkty vám vystačia dosť dlhú dobu. Prvá tuba kondicionéru, ktorú som si zakúpila mi vystačila takmer polroka, čo si myslím, že je na 150 ml slušné obdobie.

Samotná značka Yves Rocher využívajú rastlinné bohastvo našej planéty, a zároveň vyznávajú hodnoty, ktoré ju chránia. Vďaka tejto kozmetike sa cítim lešpie, pretože mi pomáha, a taktiež pomáham chrániť našu planétu. Aj keď je pravda, že používam ešte veľa odpadu, kupujem veľa plastu, občas ma premôže nával zliav, ale malými krokmi sa posúvam inam. Môžem si povedať, že čo sa týka kozmetiky, svoju úlohu na tejto planéte si plním dostačujúco a bez pocitu akéhosi obmedzenia. Značka Yves Rocher to podľa mňa robí jednoducho dobre, a preto by som vás chcela na záver trochu prekvapiť a takýmto spôsobom možno aj vám predstaviť túto značku, aby ste si mienku o nej urobili sami a možno vyskúšali niečo nové. Rozhodla som sa pre vás pripraviť giveaway plnú jarných noviniek, ktoré v obchodoch Yves Rocher momentálne predstavujú jar 2018. Už v minulosti som vám predstavila niektoré z ich sprchových gélov, no pre túto sezónu prišli z viacerými novými vôňami. Ja pre vás mám konkrétne vôňu kvetu mimózy a bavlny a vôňu granátového jablka. Yves Rocher vyrába aj dekoratívnu kozmetiku. Ja osobne ako viete make-up nenosím, ale mala som možnosť vyskúšať ich tekutý rúž s matným efektom a zapáčila sa mi nielen farba, ale aj odolnosť a pohodlnosť pri nosení. V tomto ohľade však nie som veľký odborník, a preto by som bola rada, aby ste vyskúšali ich nové matné rúže Gran Rouge v týchto prirodzených odtieňoch. 

V giveaway som si pre vás pripravila až dva balíčky, kde som rovnomerne rozdelila spomínané produkty, aby si túto značku mohli vyskúšať viacerí z vás, preto ak sa do tejto súťaže chcete zapojiť, musíte splniť dané podmienky:

  1. do komentára mi napíšte svoj email, aby som vás v prípade výhry mohla kontaktovať
  2. budem rada, ak mi napíšete, či už máte skúsenosti so značkou Yves Rocher, a ak nie, tak čo si o nej myslíte
  3. môžete mi taktiež dať vedieť, ktorý balíček sa vám páči viac

Giveaway zverejním aj na facebookovú stránku, takže jedného výhercu vyberiem z blogu a jedného z facebookovej stránky + na závere pripájam svoje sociálne siete, ak by ste ma mali záujem sledovať na instagrame či facebooku a určite sa pozrite aj na stránky Yves Rocher, kde vás neustále informujú o zľavách, nových produktoch či zloženie výrobkov, ktoré používajú 



Ukončiť giveaway by som chcela do konca marca, no čo sa týka zaslania, tak vám viem povedať, že výhercovia ju dostanú niekedy v apríli, snáď čím skôr, ale však viete, že školské povinnosti sa kopia, tak budem rada, ak sa mi to podarí už prvý týždeň, ale nič sľúbiť neviem. Výsledky budú vyhlásené na instagrame a pravdepodobne aj na facebooku. 

PS: Už skoro tri mesiace testuje aj Elixir Jeunesse, ktorá momentálne predstavuje novinku v starostlivosti o pleť značky Yves Rocher a som zvedavá, či by vám zaujímala takáto poriadna recenzia na blogu.

11 komentárov:

  1. Ahoj:).
    Můj mail: nikola.rybenska@gmail.com
    Co se týče mojí zkušenosti s touhle značkou, zatím jsem byla ze všeho nadšená:D. Zrovna teď testuji tělový peeling a ta vůně je prostě perfektní:D. Jinak mám doma taky skvělý balzám na rty (myslím, že jahodový:D) a ten je taky boží:D.
    A balíčky se mi líbí oba, ale v tom prvním asi vede ta rtěnka...:D.

    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  2. S Yves Rocher začínám - je mi strašně sympatická právě tím, že je přírodní a mně hrozně vyhovuje. Navíc i ty obaly - z recyklovatelného materiálu, ale i tak jsou nádherné! Provedení na jedničku, vlastně ta balení byla první věcí, co mě u téhle značky zaujalo. Skvělé je i složení produktů a ve většině i výdrž, takže ve výsledku ani tolik neutratím. Mám čištící gel s heřmánkem, který je výborný, používám ho denně už asi půl roku a stále je z poloviny plný - prostě super. Taky jsem si od nich oblíbila peeling, jejich krémy na ruce (ty mizí rychle, ale to proto, že se rychle vsakují, skvěle hydratují a tak jsou opět na každodenním pořádku :)).
    Na nějakou tu vlasovou řadu se taky chystám, vím, že nějakou měla kamarádka a byla spokojená. Tahle mě zaujala, mám vcelku "problematické" vlasy, tak snad by mi mohla sednout :) ♥

    Balíčky jsou super oba, mě osobně by potěšil asi spíše druhý - miluj vůni granátového jablka.

    email: michaelacharvi@gmail.com

    Written by M*

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj ja skúsenosti s touto kozmetikou nemám ale natrafila som na ňu cez tvoj blog , a keďže teraz nemám žiadnu obľúbenú kozmetiku tak by som chcela toto vyskúšať :)
    a balíček sa mi viac páči ten druhý :) bugajova.majka@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj, Yves Rocher milujem uz dlho. Maju uzasne kremy na tvar, na ruky, telove mlieka, ktore uzasne vonaju a tiez aj sprchove gely. Z dekorativnej kozmetiky mam od nich maskaru a nude ruz a tiez som velmi spokojna. Moj mail je denisa.dubekova@gmail.com a ak by som vyhrala poprosom si balicek #2 ☺

    OdpovedaťOdstrániť
  5. YR má pár dobrých produktov, ktoré naozaj rada používam. Je to príjemná značka, aj keď niektoré produkty nie sú vôbec pre mňa. :) Super článok, výrobky ma zaujali. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. YR produkty mám velmi ráda, nejčastěji používám sprchové gely, nebo krémy na ruce :)

    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahoj, síce sa pri každej návšteve obchodu s oblečením alebo kozmetikou cítiš previnilo, no aj tak robíš reklamu značke, ktorá plasty používa :D. Stačí, ak si vygoogliš niečo o zero waste. Som si istá, že si o tom už počula. Pre inšpiráciu prikladám aj link na zoznam prevádzok, kde zoženieš rôznu kozmetiku bez toho, aby si zároveň s ňou musela kupovať aj plastové obaly. http://www.zerowasteslovakia.sk/kde-nakupujem-drogeria/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tým, že som napísala svoje myšlienky som chcela len prejaviť moje pocity, a fakt, že už sa nesnažím byť ignorantom. Myslím si však, že zmeniť celý návyk, ktorý zažívame od detstva sa nedá zo dňa na deň, a tak som vám chcela predstaviť značku, ktorá áno, síce používa isté materiály, ale sú recyklovateľné, značka je z 99% rastlinného pôvodu, nie je to testované na zvieratách a celkovo sa k prírode správa šetrnejším spôsobom, a preto si myslím, že táto značka je dobrý začiatok a pomoc pre tých, ktorí ju nepoznajú, nechcela som vyznieť ako nejaký pokrytec. Mne zatiaľ vyhovuje a som s ňou spokojná, každopádne ďakujem za odkaz na stránku, určite sa ňou inšpirujem a poučím sa aj do budúcna ;)

      Odstrániť
  8. Juj, aká som rada, že aspoň raz za čas tu od teba pribudne nejaký článok. A bola by som radšej, keby to bolo ešte častejšie! :) V prvom rade, ďakujem za zdieľanie môjho blogu, tvojich pocitov, a že sa nad tým zamýšľaš, a chcela by si to zmeniť. Ja nechcem môj blog robiť, tak, aby som ľuďom kázala, pretože každý má svoju vlastnú vôľu. Chcem naopak ukazovať veci, čo najviac z mojej perspektívy, ako s plastami a všetkou neudržateľnosťou bojujem a možno takýmto spôsobom ľudí inšpirovať, no niekedy mám až chuť zakričať, že to vôbec ale vôbec nie je také ťažké a nemožné, ako sa všetkým zdá. Fakt, sľubujem! Len treba to chcieť, tešiť sa z toho a nebrať to ako ťarchu, ale ako úľavu.:) Ja osobne sa do súťaže nezapájam, pretože mojim cieľom je práve teraz vypotrebovať všetky zvyšné plastové šampóny a sprchovacie gély, aby som mala aj v tomto poriadok. Proti Yves Rocher, ale nič nemám, videla som mnoho ich kampaní, kde tuším sadili stromy a myslím, že je aj prírodná, no poznám obrovské množstvo ďalších, ktorým dôverujem viac, že sú čistejšie, sú dokonca vyrobené na Slovensku, takže je to zároveň podpora miestnych a sú bez plastového obalu.:)

    Lily of the valley / Svet Podľa Konvalinky

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tiež sa snažím siahať čím ďalej tým viac po prírodnej kozmetike. Teší ma, že veľa ľudí si volí skôr túto metódu na svoju skincare. Ja som sa tak rozhodla hlavne z toho dôvodu, že som si všimla, že hoci čo som dala na svoju pleť, nebola lepšia ani krajšia. Mohla som na ňu patlať snáď hocičo, čo sľubovalo, že tá pleť bude lepšia, nebola. Zamýšľala som sa nad tým, čím to asi bude a postupne som vyradila všetko, čo obsahuje parfémy alebo alkohol. Síce mi to ešte potrvá nejaký čas, keďže táto kozmetika nie je najlacnejšia, ale príde aj na to. Od Yves Rocher som mala akurát žihľavový šampón. Zaujal ma hlavne preto, že u nich prebiehala kampaň kde za kúpu jedného šampónu vysadili jeden strom. Je super, že čoraz viac značiek sa snaží o to byť šetrnejší k prírode a k človeku hlavne! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. YR pre mňa predstavuje tú najlepšiu dostupnú značku, podľa mňa majú nielen dokonalé obaly a vône, ale aj samotné produkty. Rada používam ich malinový ocot, šampóny a pleťovku, v podstate sa mi páči viac vecí. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE