DENIM Z DRUHEJ RUKY + BETONKY

2019-07-02

Počas jarných mesiacov som písala o koži z druhej ruky. Celkovo sú bundy pre mňa najlepšími kúskami, ktoré môžete zohnať v každom sekáči. Rifľovky a denimové bundy nie sú výnimkou. Túto som zohnala v Textile House v Humennom. Zaujala ma najmä tmavším odtieňom denimu, svetlejšími nitkami v švoch, zaujímavým oversized tvarom a zipsom, keďže takmer každá bunda je na gombíky. Vždy nájdem v hocakom sekáči nádherné denimové bundy, ale vždy si zoberiem len tie, ktoré naozaj potrebujem. Okrem tejto tmavšej mám ešte jednu svetlejšiu a viac ich už ani nepotrebujem. Svetlý a tmavý denim je asi jediné, čo v našej skrini vážne potrebujeme mať, aj keď farebný denim môže byť tiež skvelým kúskom, ktorý by obyčajný neutrálny kapsulový šatník oživil.

Okrem denimových búnd rada nosím náušnice slovenskej výroby, čím podporujem lokálnu módnu tvorbu. Minule som vám ukázala veľké macramé náušnice od tvoriťaľúbiť.sk, no tentoraz som sa zamerala na pravý opak. Mám rada malé, ale zaujímavé náušnice a to určite platí o týchto drobnôstkach, ktoré sú vyrobené z betónu. Áno, znie to čudne, ale asi nikdy som nevidela také milé a elegantné náušnice z takého industriálneho materiálu. Zohnala som ich, keď bolo Sashe v starej tržnici, ale ich e-shop som sledovala už dlhšiu dobu. Ak máte radi minimalistické doplnky, nezabudnite sa na Betonky pozrieť.




4 komentáre:

  1. Bunda vypadá úžasně! :) Já jsem tu pravou denimovou bundu pro sebe hledala v second handě možná dva roky a trpělivost se mi vyplatila - před pár týdny jsme si koupila naprosto dokonalý kousek a už teď se těším, až se ochladí a budu ji moc pořádně vynosit ♥

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Denimová bunda je niečo, čo v mojom šatníku stále chýba – ešte sa mi nepodarilo nájsť žiadnu, ktorá by bola podľa mojich snov a dokonalo sedela; ale nevzdávam sa a hľadám ďalej :D Tvoja vyzerá úžasne a na Betonky určite mrknem ❤
    SIMPLY BERENICA // Facebook Page // READ ABOUT "WHERE TO BUY ETHICAL CLOTHING"

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Môžeš byť taká krásna?! Vyzeráš úžasne. Ja som stále na love po tej dokonalej denimovej bunde. Mám ich doma viac, ale ani jedna mi nesedí tak dokonalo ako by som chcela. Takže vždy keď nabehnem do sekáču, ako prvé preskúmam vešiak s bundami.
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Přesně takovou bundičku jsem sháněla dlouho - našla jsem jí v místním sekáči asi za 3 eura... Od té doby jsem ztratila svoje secondhand zábrany a chodím tam dost ráda objevovat nové kousky :)

    OdpovedaťOdstrániť

OXFORD © 2017
Theme by Blogs & Lattes

HORE